mynewspapers.net

Roller Derby gåvor för kvinnor

Roller Derby gåvor för kvinnor


Roller Derby är en snabbrörlig kontakt sport som är precis lika oförutsägbara som det är spännande. Spelare måste vara vältränad och har större-än-livet personligheter att lyckas i spelet. Det finns en mängd olika roller derby presenter idéer för idrottaren i ditt liv, från sport tillbehör och tidningsprenumerationer, skridskoåkning bagage och djup vävnad massage.

FiveonFive abonnemang

För derby konkurrenter som inte kan få nog av tävlingen, är en prenumeration på FiveonFive en gåva alternativ att överväga. Tidningen tis ägnas åt sport och funktioner nyheter på tävlingar, träning att hålla passform och skridskoåkning tekniker. En årlig prenumeration börjar på £11.60 och inkluderar fyra tidningar. Kunder kan beställa tidningen online via webbplatsen FiveonFive.

Derby slitage

Snusnäsdukar och arm warmers är populära tillbehör för roller derby kvinnan så anser köpa några matchande tillbehör för att slutföra sin outfit. Butiker som hett ämne och surpuppa kläder har ett stort utbud av gotiska, punk och alternativa kläder linjer som kan nötkött upp alla derby spelares ensemble. Skelett designar och skalbaggssilke och även kackerlacka mönster erbjuds.

Skate väskor

Skate väskor är viktiga för att lagra rullskridskor, stoppning och hjälmar på ett ställe. Om rullen derby idrottaren inte har investerat i en skate väska men detta kommer förmodligen bli mycket väl mottagen. Roller Derby Depot har en mängd olika skate påsar att välja från, men om din roller derby vän har finare smak, se till att köpa exklusiva väskor, som Louis Vuitton lyx resa påse eller dekonstrueras väskan från Fred Perry linjen.

Djup vävnad Massage

Lindra värk och smärta som kommer med att spela roller derby genom att ge din vän ett presentkort för en intensiv djup vävnad massage. Du kan ordna en privat massage ges i din väns hem eller på en lokal massagestudio. Kontrollera att massage tekniker är ackrediterat och kolla hennes referenser.