mynewspapers.net

Rollen som en elementär Student i klassrummet

Rollen som en elementär Student i klassrummet


Överföra ditt barn från förskola till grundskola är en stor omställning för både dig och den nya studenten. De flesta grundskolor kommer att ge studenterna en regelbok i början av året som kommer att diskutera student förväntningar och roller.

Respekt för sig själv

En viktig roll för en grundskola student i klassrummet är att respektera sig själv. För att göra detta, bör hon respekterar sin rätt att lära sig och att utbilda sig genom att stanna beredda med skolan objekt, till exempel papper och pennor, att vara i tid för klass och lyssna på lektionerna presenteras. Studenter som inte är beredda inte kan ta anteckningar eller delta i planerade aktiviteter, vilket begränsar deras inlärningsförmåga och åtnjutande av skolan. Studenter som inte har tid stör i klassrummet och miste om viktig information i lektioner. Slutligen om elever inte väljer att lyssna på de få bakom i klassen och inte göra mest av sin gratis utbildning.

Respektera andra

Grundskoleelever bör respektera klasskamrater och vuxna av flera skäl. Om en elev pratar med, retas och mobbning en annan student, tar han bort att studerande har rätt att lära sig i en trevlig miljö. Varje student ska ha denna rätt. För att respektera andra, bör studenter tala endast när diskussion tillåts och pratar vänligt med andra. Retas är ofta att få uppmärksamhet från andra barn, bör retas begränsas så att andra elever inte brytt sig eller obekväm i sin miljö. Mobbning och misshandla elever och vuxna är aldrig ett alternativ i klassrummet. Denna typ av beteende är ofta straffas, vilket betyder att mobbaren kommer att gå miste om viktiga lärdomar, respektlöshet sig själv och sin rätt att lära.

Respekterar skolans egendom

Studerande skall ha rätt att njuta av ett rent och välskött klassrum. Om vissa elever inte respekterar skolans egendom, kommer att resten få lida. Exempelvis om en student får och har en ny, ren skrivbord men tuggar tuggummi och pinnar tuggummi under hennes skrivbord, kommer skrivbord vara full för den nästa student som ärver det skrivbordet, vilket innebär detta student har förlorat sin rätt till ett rent skrivbord på grund av en annan elevs bristande respekt. Lärare och skolor ofta har inte budgeten att ersätta skadad egendom, varför det är viktigt att eleverna inte skräpa ner i klassrummet och inte skadar skrivbord, bord och andra möbler.

Lyda myndighet

Ett klassrum kan inte fungera smidigt och korrekt om studerande vägrar att lyda myndigheten av lärare och skolans personal. Om en lärare frågar en elev att lämna rummet eller flytta till ett annat skrivbord och studeranden vägrar, ytterligare åtgärder att göra studenten lyda kommer skära i klass tid och orsakar allmänt obehag som andra studenter måste titta på displayen. Om eleverna har en oenighet med läraren bör de prata med läraren vänligt, att separat och tyst inte störa andra elever. En lärare kanske inte alltid är rätt, är det viktigt att studenterna behålla en positiv, respektfull attityd och arbeta med läraren inte mot henne.