mynewspapers.net

Roligt spel att spela på LANLokala nätverk (LAN) finns på universitet, många organisationer och hem. Ett lokalt nätverk har ställts in antingen med kabel eller trådlöst Ethernet. Med denna teknik kan spelare spela multiplayer spel på datorer i närheten av varandra. Det finns också virtuell teknik som möjliggör LAN gaming över stora avstånd med hjälp av Internet. Många spel erbjuder stöd för LAN-spel och mycket roligt.

Maskar

Maskar är ett multiplayer strategispel där spelarna ta kontroll över en legion av daggmaskar. Spelare är emot varandras styrkor över ett lokalt nätverk eller Internet. Maskarna använder en mängd olika vapen, inklusive gevär och bomber med komiska resultat för att förstöra det andra laget. Det lag som förlorar alla sina maskar förlorar. Spelet erbjuder en mängd olika spelet kartor med olika terräng och miljöfaror.

Unreal Tournament 2004

Unreal Tournament 2004 är ett team baserat första person shooter av Epic Games som spelas över nätverk och Internet på persondatorer. Spelet tillåter spelaren att anpassa sin i spelet avatar och håller reda på spelet statistik som död räknas. Unreal Tournament 2004 erbjuder flera kartor, vapen typer och typer av fordon. Skytten stöder användarskapat innehåll och från och med 2010 ett blomstrande samhälle är fortfarande aktiv. Spelet finns tillgängligt genom digital distributionstjänster som Steam och Direct2Drive och återförsäljare som Amazon.

Supreme Commander

Supreme Commander är ett realtidsstrategispel skapat av Gas Powered Games. RTS erbjuder ett brett utbud av enhetstyper och varje spelarkontroller upp till 1000 enheter på slagfältet. Spelet är optimerat för quad-core processorer. Multiplayer är tillgänglig via lokala nätverk eller Internet. Från och med 2010 är spelet tillgängliga i sig eller paketerade i en gold edition med ett expansionspaket. Supreme Commander säljs via återförsäljare som Gamestop och Best Buy eller digital distributionstjänster som Steam och Direct2Drive.

Neverwinter nätter Diamond Edition

Neverwinter Nights är ett rollspel skapat av Bioware. Spelet använder den fängelsehålor och drakar Forgotten Realms inställning och spelmekanik. Neverwinter Nights spelas kooperativt via lokala nätverk och Internet. Detta RPG har ett stort antal användare skapade moduler samt möjlighet för en spelare att agera som en ledar-spelet att underlätta gameplay. Neverwinter Nights är tillgänglig från återförsäljare som Best Buy och Amazon.