mynewspapers.net

Roliga spel att spela under personalmöten

Roliga spel att spela under personalmöten


Spela roliga spel på personalmöten verkar vara ett oseriöst idé när det finns allvarliga arbete att göra. En övertygande mängd forskning har dock konsekvent stött den maximen att en glad arbetskraft är en produktiv arbetskraft. Spel kan tjäna flera olika syften inklusive teambuilding och moral öka, och de kan också bidra till att skapa en nöjd arbetsplats med bra förbindelser.

Fantasy spel

Berätta för gruppen att föreställa sig att de har vunnit 1 miljon £ på det nationella lotteriet. Be dem att beskriva vad deras drömsemester vore och att skriva ner så mycket information om det som de kan inom fem minuter. Varje medlem av personalen räcker hans pappersark till personen på sin vänstra. Varje individ läser ut semester drömmen om hennes kollega. Efter varje semester Beskrivning diskuterar laget överraskningar i semester val. Förutom att vara kul, detta spel ger insikter i gillar och ogillar andra medlemmar i.

Pusselspel

Dela upp gruppen personal i två grupper, A och B. starta spelet genom att få team A att välja, i hemlighet, namnet på en kändis. Du kan lämna frågan öppen, eller begränsa den i förväg, att välja en kategori som aktörer, sportsmen eller kvinnor eller sångare. Lag B har sedan 20 frågor de kan be att försöka identifiera mysterium kändis. Spela flera omgångar med lag byta roller. Detta spel bidrar till att förbättra lagarbetet när människor arbetar tillsammans för att hitta namnet på kändisen.

Personlig berättelse spel

Detta spel fungerar bra för att hjälpa en ny eller nybildade team för att förbättra deras sammanhållning och effektivitet. Dela upp gruppen i par. Varje individ kort intervjuer hans partner att ta reda på något unikt eller ovanliga hon är gjort i sitt liv. De återförenat och rapporter. Detta hjälper människor att lära känna varandra-- och uppskatta varandras egenart.

Minnesspel

Ge varje anställd två ogenomskinliga plastpåsar och två gummiband. Instruera sedan att sätta fötterna i påsar och säkra dem runt deras vrister med elastiska band. Ge alla deltagare pennor och papper och be dem Rita sina skor så detaljerat som möjligt. Understryka att målet med spelet är inte att vara en lysande konstnär utan att visa hur mycket du kommer ihåg om dina egna skor. Det här spelet testar iakttagelseförmåga och minne, men det är också väldigt roligt och ett utmärkt sätt att få ett lag i en avslappnad och produktiva sinnesstämning.