mynewspapers.net

Roliga söta saker att göra med din pojkvänEn av förmåner som har en pojkvän är du nu har någon att dela fritiden med. Ju mer saker ni gör tillsammans som ett par, och de mer hobbies eller passioner du delar, roligare har du i varandras sällskap så väl som i förhållandet. Det finns många saker du kan med din pojkvän som hjälper dig två skapa underbara delade minnen.

Gourmet par

Det finns mer mat än att gå till en trevlig restaurang, men om du gillar att göra det, det finns ingen anledning varför du inte kan. Alternativt kan du packa en picknickkorg och dela den i parken eller en annan lämplig plats du vet. Du kan också ta en matlagningskurs med din pojkvän. Tala om vilken sorts mat du både äta och registrera dig för en klass om hur man behärska det. När du lär dig hur man lagar, kan du göra en middag tillsammans för två, eller bjuda familj och vänner också.

Aktiva par

Sport är också en rolig aktivitet som du kan göra som ett par, särskilt om du är både athletic. På vintern kan du gå is skridskor, skidor eller snowboard. Om du inte vet hur att, du kan få lektioner tillsammans. Under de varma månaderna, kan du gå ridning eller cykling i naturen. För extra cuteness poäng, kan du köpa eller hyra en tandem cykel. En annan sak lämplig för par är danslektioner.

Arty par

Par som gillar konst kan ta en konst klass av något slag tillsammans. Du kan ta klasser i måleri, skulptur, fotografi, keramik, glasblåsning eller smycken att göra eller kan ta lektioner i gitarr, violin, piano eller röst. Om lektioner inte är din grej, kan du plocka en museum eller utställning du vill se och ta din pojkvän där. Om du klarar att överraska honom med det, blir det ännu bättre.

Äventyrliga par

Att skapa varaktiga minnen är aldrig lättare än när du och din pojkvän ta semester tillsammans. Ni två behöver inte gå långt; Du kan bara ägna en dag till en roadtrip någonstans nära genom. Naturligtvis, om du har råd med tid och pengar, oavsett var du två vill gå kommer att mest vara den mest perfekta destinationen för alla.