mynewspapers.net

Roliga snabba saker att stickaRoliga snabba saker att sticka omfatta projekt som kräver lite omformning, till exempel hattar, filtar, kuddar, sjalar och väskor. Kläder artiklar med enkla mönster, vilket inkluderar ponchos, västar och rycker på axlarna, kan också vara snabb och trevlig. Börja med kamgarn vikt garn som är smidig och lätt att hantera. Använda stora nålar. Välj mönster som sysselsätter två strandar.

Pullover

Sticka två rutor med två strängar av sniljgarn, och gå med de axel- och sidosömmar för att göra en pullover. Samla cirka 765 gårdar av chenille akryl garn och ett par i storlek 13 nålar. Använda en slätstickning för att göra 11 stygn och 17 rader. Kontrollera din mätare, som bör mäta ungefär fyra inches för en små pullover. Använd en dubbel strand garn för att kasta på 55 stygn för ryggen, porlande den första raden och sticka andra. Upprepa det sista steget för framsidan. Lägga två kvadraterna platt. Lägg markörer 9 1/2 inches från den nedre kanten av sidorna av två torg, vilket lämnar utrymme för armarna. Lämna också 13 inches i rutorna centrum gratis för halsen. Sätta markörer på 3 1/2 inches från varje axel kant. Sy sömmarna för axeln, så att halsen och nedre kanter att krypa innanför.

Halsduk

Samla 425grs. av röd, 425grs. fuschia och 70.9grs. turkos kamgarn vikt garn, och en uppsättning storlek 15 stickor. Använd två strängar av garn när du stickar. Sticka fyra rader, gjutning 34 maskor med rött garn. Sticka tre, sticka 28 och sticka 3 för nästa rad på fel sida. Sticka alla maskor för nästa rad på höger sida. Upprepa de sista två raderna tills halsduken är 10-inches lång. Tillsammans med turkosa garnet och upprepa 6 rader med identiska mönster. Anslut med rött garn och sticka tills halsduken är 5-fot lång. Tillsammans med fuschia garn och sticka med samma mönster tills det är samma längd som den röda bit som sträcker sig till den turkosa rand. Anslut med cerise och sticka en annan 10 inches. Binda stygnen till slut, och sedan försiktigt ånga halsduken.

Afghanska

Dra ihop fyra nyanser, allt från mycket mörk till ljus, en färg av kamgarn vikt garn. Använda de följande vikterna av garn: 454grs. för ljus. 567grs. för medium. 567grs. för mörka; och, 794grs för mycket mörk. Använd storlek 13 stickor, sticka i ett mönster med två slingor och mäta från topp till botten och över. Kolla manometer så att tre stygn motsvarar en tum och sju rader till två inches. Sticka en remsa på följande sätt: 1) kasta på 31 stygn med den mörkaste färgen; 2) sticka en rad; 3) sticka en maska, sticka en maska och sticka en i raden; 4) sticka rad; 5) upprepa tredje steg; 6) upprepa andra och tredje steg för nästa 34 rader och sedan klippa den mörkaste färgen; 7) upprepa steg två till sex för 34 rader med mörk färg och sedan klippa; 8) upprepa steg två till sex med den mörkaste färgen; 9) upprepa steg sju och åtta två gånger och sedan maska av. Använda samma nio steg mönster för nästa remsan, men använder de medeltunga och lätta färgerna av garn. Nåla fast och sy ihop remsorna när färdig stickning.

Babyfilt

Samla 680grs. kamgarn vikt garn och 10 1/2-storlek 29-tums rund nål. Kolla mätare så att fyra maskor motsvarar en tum och 14 rader till två inches. Kasta på fyra maskor och sticka över, sedan börjar med följande mönster: 1) sticka en, sticka fram och tillbaka i nästa maska och sedan sticka över för den första raden; 2) upprepa första raden för de nästa 208 maskorna på nålen; 3) start minskar med sticka en, sticka två tillsammans och sedan stickas över; 4) upprepa den sista raden tills fem stygn är kvar; 5) sticka en, sticka två tillsammans och sticka två för den sista raden; och 6) maska av. Spraya färdiga filten lätt med vatten, form som önskas och låt torka.