mynewspapers.net

Roliga skyltar till hålla arbetsplatsen snyggt

Roliga skyltar till hålla arbetsplatsen snyggt


Det är viktigt för företagsledare att upprätthålla en ren och organiserad arbetsplats för att ge en säker och sanitära miljö för anställda. Det är också bra att ge en trivsam arbetsmiljö för att främja kamratskap och övergripande arbetsmoral. Ett sätt arbetsgivare kan verkställa företag städning och renhållning riktlinjer i en trevlig, uppmuntra sätt att leverera företaget rengöring politik med lite humor och kvickhet. Bokföring av roliga skyltar för att hålla arbetsplatsen snyggt är en bra början.

Rökning förbjuden

Cigarettrökning är inte bara en farlig vana. Det lämnar också bakom stinkande askkoppar, cigarettfimpar, dammiga aska och gula fläckar och rester på väggar och fönster. Ett sätt att motverka-- eller förbjuda--rökning på arbetsplatsen är genom att publicera humoristiska tecken. Några roliga tecken om rökning på arbetsplatsen innefattar: "Ingen rökning om du inte är i brand," "du kan Smokin ', men bara i ser" och "Please inte kasta cigaretter på marken. Kackerlackorna få cancer."

Kök

Ett sätt att ta en ljus inställning till att genomdriva arbetsplatsen kök renhet regler är genom att visa en plakett som lyder, "på grund av omständigheter utanför vår kontroll, vår butler och maid har avgått. Du samarbete för att hjälpa hålla denna plats ren vilja bli högste värderat." Andra roliga kök talesätt att hänga på arbetsplatsen inkluderar: "Detta är inte en självrengörande kök; plocka upp efter dig själv,""Hjälp hålla detta kök ren - äta ute"och"Känn dig som hemma. Tvätta dina rätter."

Badrum

Arbetsgivare med ett gott sinne för humor kan hitta en mängd lustiga tecken att främja renlighet och god hygien i företaget resten rum. Några kvick badrum ordstäv för arbetsplatsen som är tillgängliga som tecken läsa, "om du stänka när du tinkle, vänligen vara söt och torka sitsen;" "Vi strävar efter att behaga. Du siktar också, snälla; " "Om du inte lyckas vid första, spola igen" och "herrar--stå närmare, det är kortare än du tror. Damer--vänligen förbli sittande för hela prestanda." Ett sätt att lätta upp standard "Anställda måste tvätta händerna" tecknet är att ersätta den med en som lyder, "lagen i vanlig anständighet kräver att du tvättar händerna innan du lämnar rummet."

Office

Du hittar även ett antal roliga skyltar som hänvisar till det allmänna snyggt och platsorganisation för hela anläggningen. De flesta av dem består ganska allmänt, vilket gör dem lämpliga för alla typer av företag. Några kvicka one-liners inkluderar: "Detta är ditt hem fem dagar i veckan; hjälper till att hålla den ren,""din mamma är inte här. Rengör din egen röra"och"Ring klockan för tjänsten. Om ingen svarar, gör det själv."