mynewspapers.net

Roliga saker att skicka din flickvän med postenDe flesta människor bara få räkningar och kreditkort godkännande kuvert med posten, med mycket lite levereras som faktiskt betyder något för personen. På grund av detta är det alltid trevligt att skicka din flickvän något med posten, om hon bor tusen miles bort eller höger bredvid. Oavsett var kommer hon att älska det du skickar.

Blommor

De flesta tjejer älskar tar emot blommor, och även om du inte kan lämna levererar blommor är det möjligt att ha blommorna levereras via post. Även om mest online blomma-leverantörer, till exempel 1800 blommor och FTD, arbeta med lokala blomsterhandlare, måste några samlingar skickas via post. Dessa samlingar levereras då till din flickvän i en fin låda när posten kommer.

Handskrivna brev

Mycket få personer faktiskt skriva handskrivna brev längre (Förutom vykort), så skriva ett kärleksbrev till din flickvän kommer att vara speciell. Det har din personlighet skrivet på det och det innebär mycket mer än en köpta kort med en generisk meddelande.

Konstverk

Din flickvän kommer förmodligen älska vad som helst du själv skapar. Även om du inte är en konstnär som kan du skapa din egen teckning eller målning och mail bilden till din flickvän. Så länge det är från hjärtat kommer hon uppskattar ansträngningen.

Biljetter

Överraska din flickvän med konsertbiljetter till hennes favorit band eller premiärkvällen biljetter till ett kommande spel. Detta kommer att fånga henne på sängen eftersom hon inte kommer att vara beredda på att det, framför allt via mail. Vet du med posten har anlänt till hennes hus när hon kallar er, tacka för gåvan.