mynewspapers.net

Roliga saker att sätta i en låda till en soldat

Roliga saker att sätta i en låda till en soldat


En älskad ett distribuerat utomlands kan vara borta i månader i taget och har mycket få bekvämligheter i ett hem. Visa din soldat hur mycket du bryr dig genom att skicka ett roligt och unikt tema paket med en personlig touch. Emot alla brev hemifrån är säker på att sätta ett leende på varje soldatens ansikte, men spel, behandlar och påminnelser av hem är ett roligt sätt att värma hjärtat.

Sport tema

Har soldatens favoritsport eller team som kontaktpunkt för paketet. Skicka en T-shirt eller hatt med hans favoritlag logotyp. Köpa en vimpel eller flagga så han kan stolt visa sitt team i sina stallar. Tillhandahålla material att läsa, till exempel aktuella tidskrifter, relaterade till sin sport val. Om han har en speciell mellanmål tycker han medan du tittar på sport, skicka sin favorit märke av chips eller beef jerky. Förseglade affären produkter hålla sig fräsch längre.

Underhållning paketet

Om soldaten är en filmfantast, skicka DVD-skivor av hans favorit filmer eller de senaste utgåvorna. Box uppsättningar av TV visar också att fördriva tiden. Kontrollera om det finns en ny version av hans favorit spel men kontrollera först att han har tillgång till en spelkonsol. Tidskrifter, böcker eller en ny datorspel finns också underhållningsalternativ. En annan idé är en iPod eller MP3-spelare med förladdade låtar eller poddsändningar, tillsammans med ett presentkort att köpa ny musik på nätet. Inkludera popcorn, godis eller kakor att gå med på den nya underhållningen.

Bekvämligheter i ett hem paketet

Om soldaten är utomlands, förbereda ett paket med några bekvämligheter i ett hem. Välj några personliga bilder, tillsammans med vykort Skrivet av familj och vänner att påminna soldaten som alla missar honom. Köpa hans favorit snacks eller tillaga hemgjorda sötsaker att packa i rutan. Om soldaten är en betydande andra, spraya parfym eller cologne på några objekt av kläder att påminna honom om du. Soldater uppskattar ofta att ha färska T-shirts, shorts och strumpor. Skicka längs ett objekt av kläder med din hemstad namn på att påminna honom om att folk hemma.

Spelet tema

För att underhålla soldater, skicka en låda med olika spel för personligt bruk och att dela med gruppen. Böcker fyllda med korsord eller Sudoku komma till hands under ner tid. En packe av kort går långt, alltför. De flesta spel har idag resor versioner så Välj några vuxen-vänlig spel för honom att spela med andra. Om du är villig att spendera lite extra pengar, ger en personlig spelkonsol med några spel oändlig underhållning.