mynewspapers.net

Roliga saker att sätta i din bakgård

Roliga saker att sätta i din bakgård


Förvandla din bakgård till ett roligt ställe för att använda för underhållande, koppla av och ha en bra tid genom att fylla den med roliga saker. Många objekt som finns tillgängliga och perfekt för bakgård kul. Detta blir en vanlig bakgård till ett perfekt område för avkoppling och underhållning.

Lekredskap

Om du har barn eller gäster med barn, finns det många olika typer av lekredskap som du kan placera i din bakgård. Du kan köpa en swing set, diabilder, apa barer och kompletta lekplats uppsättningar. En annan idé för barn är att installera en sandlåda för dem att spela. Om att ha en fest, hyra människor ofta blow-up lekredskap. Detta inkluderar studsande blow-up verksamhet och stora uppblåsbara diabilder. Studsmattor är vanligen placerade i folks bakgårdar. Dessa erbjuder kul för både barn och vuxna.

Vattenaktiviteter

Att placera en pool i din bakgård ger en rolig område att erbjuda dina vänner och familj. Pooler är antingen under eller över marken och finns i många olika storlekar. Baby pooler är en mycket billig objekt att köpa för yngre barn. SLIP och bilder kan lägga en annan bakgård vattenaktivitet. Vanligtvis med dessa, en vattenslang behövs för att hålla bilden våt. Barn och vuxna kör och skjut deras kroppar över bilden.

Sportartiklar

Många olika idrottsliga objekt är idealiska för bakgård kul. En volleyboll netto eller en uppsättning fotboll nät är bra när har fester, särskilt stor grupp händelser. Vissa människor köper en vadd bur för en kul bakgård aktivitet. Den är placerad inuti en net, att man kan slå bollar som kastas automatiskt till dem. Om du har en betongplatta i din bakgård eller inte har något emot att installera en, är en basket hoop en idé.

Andra objekt

Det finns många andra objekt som kan placeras på en bakgård på skoj. Skapa en picknickplats genom att placera ett par picknickbord runt eller bygga ett lusthus. Många människor också installera ett par hängmattor i hela gården, perfekt för människor som vill ta en liten paus. Om din bakgård har rum, kan du installera en damm. Placera fisken i dammen och låt familj och vänner att fiska i den.