mynewspapers.net

Roliga saker att säga i ett tack notering för en gåva endast

Roliga saker att säga i ett tack notering för en gåva endast


När tacka någon för en fin present, kan en humoristisk anmärkning vara ett trevligt sätt att låta henne veta hur generösa hennes gåva var. Humoristisk tack anteckningar kan anpassas för alla typer av gåva men bör göras med försiktighet så att inte såra personen som bara gav dig en present.

Tack för kläder

När du skriver en humoristisk kommentar till någon som gav dig kläder, vill du notera speciellt vad personen som gav dig. Kanske kan du säga något om hur du alltid vetat att du var en stor eller hur blå var aldrig din färg. Kanske kan du berätta för givaren att gåvan skulle vara bra--om du var 20 år äldre eller yngre. Genom att belysa den särskilda presenten du fick, ska du göra anteckningen mer personligt och det kommer att betyda mer för att den som mottar det.

Tack för leksaker

Om tackkort kommer från ett barn som nyligen fått en leksak, överväga att göra ett skämt om hur objektet har redan brutit och du kan inte tro det har pågått så länge. Också överväga att tala om givaren att du bara älskar hur leksaken är perfekt för en pojke, även om det gavs till en flicka, eller vice versa. Du kan också säga den givare som barnet kommer alltid att spela med leksaken--när givaren stannar.

Tack för hushåll gåvor

När tacka någon för att ge dig en apparat, försök att säga hur mycket du älskade mycket personlig gåva och det är visar bara hur väl givaren vet du. Berätta givaren du inte kan vänta för henne att komma över och njut av några toast, några rena rätter eller några nygjorda bröd, beroende på vad gåvan i fråga är. Om apparaten innebär rengöring, berätta för dem du inte kan vänta att börja göra lite mer sysslorna i huset med hennes underbara gåva.

Överväganden

När skriver en rolig tackkort, ska du överväga din publik. Den sista sak du vilja är för dina skämt tas på fel sätt och förolämpa den person som bara gav dig en gåva. Tänk om personen du ska skicka tackkort till och hans humor. Kommer han in på sarkasm om du använder den typen av humor? Också överväga att sätta "ha-ha" eller "skojar bara" i slutet av ditt kort att låta personen du skämtar bara.