mynewspapers.net

Roliga saker att prata om med din fru

Roliga saker att prata om med din fru


Äktenskap kan ta två människor i nära kontakt längre än någon annan mänsklig verksamhet. En av de vanligaste saker par göra tillsammans är att tala, så ett lyckligt äktenskap kan betyda att hitta intressanta saker att prata om. Oroa dig inte, det finns mycket att diskutera. I en livstid tillsammans, behöver ett par aldrig slut konversation ämnen. Småprat kan vara det roligaste, men viss forskning visar att de lyckligaste människorna är dem som sysslar med mer konkreta samtal.

Gemensamma intressen

Politik och religion gör notoriskt dålig middag ämnen, men mellan två människor som djupt uppskattar varandra, nästan vilket ämne som kan leda till en livlig konversation. Det är inte för att säga något ämne kommer att vara roligt för deltagarna. Om du inte var säker med en respektfull stil av debatt, kan lättstött ämnen som du delar en synpunkt vara säkrare än de som sporrar debatt. Har du bäst tiden när både av du njuta av ämnet och diskussionen.

Enskilda intressen

Roliga saker att prata om med din fru


Ämnen som du är särskilt välinformerad kan vara trevlig eftersom de ger möjlighet för mer omfattande samtal. Dela din kunskap och utforska din frus intressen kan öppna nya världar för er alla. Tycker om att lära och dela med din make din unika kunskap om hobbies, professionella jakter, akademiska intressen och barndomen upplevelser--något ämne som inbjuder dig att dela eller besöka nya koncept.

Natur

Roliga saker att prata om med din fru


Många par är förvånade över för att upptäcka ett ömsesidigt intresse för fågelskådning. Världen omkring oss ger oändliga ämne för observation och diskussion i ett äktenskap. Väder, moln, växter av säsongen, vilda djur, mark formationer och universum bortom vår egen värld bjuda in betydande diskussioner utan samband med oss själva och våra individuella intressen.

Kultur

Musik, filmer, sport, konst och hantverk ge oändliga foder för konversation. Tala om hur en film eller ett musikstycke får dig att känna. Utforska hur konst uttrycker idéer som är viktiga för dig, eller värdena som du hittar i en crafter arbete. Tala om varför du eller din fru beundrar en idrottsman men inte en annan.

Tillgivenhet

Roliga saker att prata om med din fru


Vanligtvis en säker gå-till ämnet, ömsesidig kärlek kan vara ett annat ämne av till synes oändliga skämt. Om du är en rättvis och samvetsgrann mate, är chanserna hon får alltid tala om din ömsesidig attraktion.

Framtid

Att göra planer behöver inte vara svårt arbete. Diskussion av planer, ambitioner, förhoppningar och önskningar kan vara kul mellan två människor dela livet tillsammans. Att göra planer tillsammans kan förlänga nöjet att speciella tillfällen som semester eller semester, och lägga till mer njutning i dagliga rutiner som shopping eller hushålls sysslor.

Fantasy

Roliga saker att prata om med din fru


En värld av fantasi kan vara en underbar plats att hitta saker att prata om med din fru. Vad hade du varit om du hade levt 500 år sedan? Vilken roll skulle hon spela om hon var i en fantasivärld? Fantasy har länge varit innehållet i familjen roligt, så bli inte rädd för att dina tankar medan du njuter av ett givande samtal med kärleken i ditt liv.