mynewspapers.net

Roliga saker att leka med barnen medan du barnvakt

Roliga saker att leka med barnen medan du barnvakt


Samtidigt som barnvakt, det är bra att ha lite kul saker att leka med barnen du tittar planerat ut förväg. Att ha aktiviteter att delta i gör inte bara att tiden tycks gå snabbt, det kommer också att hålla barnens uppmärksamhet engagerade i vad de gör, alltså att hålla dem glada och trubbel. De kommer också känna att du är inte bara där för pengarna och antar att du verkligen bryr dig om dem.

Saker att leka med papper

Spela några enkla klassiska spel med en bit papper och en penna kan hålla barnen glada och ockuperade timmar. Prova till exempel en omgång tic-tac-toe, eller lära barnen att skapa en origami fortune teller. För att göra detta, ge varje barn en bit papper och skär det i en perfekt kvadrat. Nästa, skrynklar papperet diagonalt från varje hörn och vik sedan alla fyra hörnen jämnt till centrum av papperet. Nästa, instruera dem att vända papperet över och återigen, vik varje hörn till den mellersta punkten. Nu har dem vik papperet på mitten till skrynklar det går båda hållen, och sedan öppna den. Nu har dem lagt siffror eller bokstäver på varje avsnitt av papper, sedan öppna varje löst lock och under varje flik, skriva en "förmögenhet". Nu kan du turas om att vara spåkvinnan.

Klassiska brädspel

Roliga saker att leka med barnen medan du barnvakt


Beroende på barnets ålder finns det en mängd olika brädspel som inget barn kan motstå. För barn under 7, prova en omgång Candy Land, rännor och stegar eller Hi Ho Cherry-O. För barn som är gamla nog för att läsa, kanske en trevlig runda eller två av The Game of Life eller Parcheesi kommer att locka barnen. För de äldre barnen, utmana dem på en omgång monopol, backgammon eller dam, eller ens en lek av schacket. Dessa spel kan ta en hel del tid att spela, och kan hålla barnen och dig sysselsatt i timmar.

Utelek

När vädret är fint, tar barnen utomhus kan presentera en mängd roliga saker att göra. Vad sägs om gungade fram och tillbaka en boll i en omgång fångst? Barnets ålder kommer att naturligt avgöra vilken typ av klumpa ihop sig kommer du vill använda. För yngre barn är en stor, mjuk gummiboll lämpligt. För äldre barn kan du använda en softball, en baseboll eller ens en fotboll. En annan sak du kan göra för barn som är gamla nog är att föra en rockring eller två med dig. Du och barnen kan konkurrera att se som kan hålla den rockring som kommer längst. Ta ett par hopprep och se som kan hoppa längst utan att snubbla över repet. Dessa verksamheter tar inte bara upp tid, de kommer också få barnen trötta så att när läggdags kommer de kommer att vara redo och ivriga för att somna.