mynewspapers.net

Roliga saker att hyra för födelsedagskalas

Roliga saker att hyra för födelsedagskalas


Har några vänner över för kaka, kan glass och present öppning vara en bra tid. För att verkligen göra en minnesvärd upplevelse för alla inblandade på en födelsedagsfest, kan det dock vara värt att hyra lite extra underhållning som kommer att ställa din parti förutom den genomsnittliga BRAKFEST. Parti butiker hela landet specialiserar sig på att göra en födelsedag part utöver vanligt genom att tillhandahålla alla typer av tillbehör.

Uppblåsbara underhållning

Uppblåsbara dörrvakterna är en omedelbar hit med barn när de anländer till en födelsedagsfest. Mångfärgad, och ofta ganska stora, objekten är som en ledstjärna som signalerar en bra tid. Uppblåsbara dörrvakterna kommer i alla former och storlekar, från ett medeltida slott som kids crawl insidan av och hoppa runt till sina hjärtans lust, till kardborrband väggar där barnen kan hoppa högt och hålla fast vid väggen i midair, giant bilder de kan klättra till toppen av och studsa och skjut väg till botten. Lokalt parti butiker kommer troligen att ha en mängd olika alternativ för dörrvakter.

Carnival spel och mat

Varje år när den karneval eller county fair kommer runt, blir familjen ofta upphetsad. Spel och priser är en del av anledningen till att de uppskattar det så mycket. Att några av dessa verksamheter till ditt eget hem kan göra en födelsedag part en ännu större framgång. Många parti butiker hyra karneval spel. Beroende på tid på året, kan du få en dunking monter. Om det inte är tillräckligt varmt för dunking någon i vatten, finns det massor av andra alternativ. Hyrde carnival spel allt från beanbag kastar till kasta en fotboll genom ett mål, fisk skål slänga, ski boll och mycket mer. För att lägga till partystämning, gör den småätande del av underhållningen. Många roliga mat maskiner tillgängliga för hyra kan göra partiet ännu bättre. Hyra en popcornmaskin som de hittade i biografer eller på carnival midway. Sockervadd-maskiner är också en stor hit med barnen. På sommaren kan ge gästerna en paus från värmen genom att hyra en snö kon maskin.

Karaoke-maskiner

En punkt som kommer att underhålla människor i alla åldrar på en födelsedagsfest är en karaokemaskin. Hyra dessa maskiner själva eller med en DJ som kommer att komma till festen och snurra låtar samt uppmuntra de blyga som på scenen för stora skratt. Alla gäster måste är plocka en populär sång, greppa mikrofonen och titta på bildskärmen för stack-ikoner. Det kan finnas vissa människor på födelsedagsfest som kan bära en melodi, är de bästa deltagarna ofta de som inte kan. Denna verksamhet ger gästerna en chans att skratta med varandra och på sig, vilket kommer att göra partiet ännu roligare.