mynewspapers.net

Roliga saker att göra förutom spel på en Baby Shower

Roliga saker att göra förutom spel på en Baby Shower


Baby shower är en omtyckt tradition firas av många blivande mammor. Baby duschar är ett bra sätt att dela erfarenheter av moderskap och ge gåvor som hjälper till med barnets uppfostran. Även om spel är en mycket populär företeelse på de flesta baby duschar, finns det många andra aktiviteter att hålla dina gäster underhöll och glad. Prova några av dessa enkla och roliga idéer för att se till att din baby shower kommer att bli minnesvärd.

Vem är du?

Efter alla gäster är framme. samla dem alla i ett enda rum eller utomhus, beroende på var dusch hålls. Sedan gå runt i rummet och har varje gäst presentera sig. Därefter har varje gäst förklara hur de vet mother-to-be och dela en unik upplevelse eller rolig historia om sig själva och mother-to-be. Inte bara är detta ett bra sätt att bryta isen, men det hjälper också gästerna att minnas många fina minnen.

Engångskameror

Innan gästerna anländer, anges några nya Engångskameror vid varje bord. När gästerna anländer, förklara för dem att de är att använda kamerorna ta random uppriktig fotografier under duschen. När duschen har upphört, samla alla disponibla kameror från gästerna. Slutligen har bilder framkallade och ordna dem i en suvenir album som kan vara omhuldade för kommande år och delade med ditt barn när han eller hon är född.

Brev till barnet

Ge varje gäst närvara din dusch en bit av stationära eller bärbara papper och pennor eller pennor. Instruera varje gäst att komponera ett kort brev till barnet. Dessa brev kan vara vad som helst de önskar, från deras förhoppningar och drömmar för barnet att råd för sin framtid. När alla gästerna är klar, samla alla bokstäver och placera dem i en korg. Efter duschen, ordna samling av bokstäver i en klippbok för barnet att visa när de blir äldre.

Dekorera en Onsesie

Täck varje bord med en disponibel plast duk. Sedan samlas flera solid-färg "onesies" och lekmanna-tabellerna. Penslar, och papperstallrikar och flera olika färger av tyg färg på varje bord eller på en enda plats anges. Förklara för gästerna att de kommer att dekorera onesies och att de kommer alla bäras av barnet. Låt gästerna dekorera onesies men de önskar. När de är färdiga, ange onesies på en plan yta torka i minst 24 timmar.