mynewspapers.net

Roliga presenter till honom

Roliga presenter till honom


Den mest minnesvärda gåvor är de som orsakar skratt. Ingenting är bättre än spela ett spratt på en kille som älskar skämt gåvor och ge dem till andra. Nästa gång, planera en rolig present till honom medan att få något som möter hans intressen. Det finns så många skämt gåvor att välja mellan, men de bästa spela på saker att han älskar mest.

För öl älskare

Om din kille älskar öl, sedan uppskattar han öl drickande utrustning, såsom hattar med öl rör och dubbel kan innehavare. För cowboys finns det ett öl hölster av rött kuvert som är tillverkad av robust läder som remmar på ett bälte och runt låret för extra stöd när du bär en tung öl belastning (354ml burk eller flaska). Det finns även en öl kit gåva, som innehåller allt för att göra sin egen öl, inklusive jäskärlet, flaskor, brewer's guide och rolig "Mr Beer" etiketter.

Roliga hattar

En hatt gåva är vanligt för killar, men att göra det roliga sätter snurr på den traditionella nuvarande. Från paraply hattar till Roliga ordvitsar, köpa honom en rolig hatt som gör honom skratta och passar hans personlighet. Från DrinkingStuff.com är öl fall hattar maskin sydda, vattenavvisande, justerbar för att passa huvudstorlekar och en rolig konversation lappar. Hattar-USA säljer hattar i former av cheeseheads, hajar hamburgare och varmkorv. En trucker hatt med ett talesätt är en annan kul gåva, exempelvis gåvor från Zazzle med citat som "Pluto är fortfarande min favorit Planet" eller "Examen är ett finare ord för arbetslösa."

Semester för livet

En annan idé som säkerligen kommer att orsaka ett skratt som en överraskning, är "Semester i en livstid" digital fotoram. Det finns många sätt att göra denna gåva. Ett sätt är att samla några bilder av din vän, sedan klipp ut honom med ett bildredigeringsprogram som Adobe Photoshop eller GIMP. Sedan ta bilder från kända platser runt om i världen som pyramiderna i Egypten, Eiffeltornet, Vita huset och kinesiska muren, till exempel, och klistra in din vän i bilderna så det ser ut som om han var faktiskt där. Med en digital fotoram, kan du ladda in bilderna i ramen och ge som gåva. När han unwraps den som finner sig själv stående bredvid Taj Mahal, kan han förklara för dig om sin "semester för livet." Den ensamma killen dröm semester Digital Foto Stomme är en annan gåva från tror Geek som använder detta begrepp, men kommer med en grön skärm, så att han kan ta sina egna bilder och enkelt placera sig bredvid Keanu Reeves i "Matrix".

Golf Gags

Massor av män älskar golf, och det finns så många skämt gåvor att ge golf älskare i ditt liv. För en, exploderande golf bollar överraskning och utmana de mest intensiva av golfare. Helt enkelt köpa en legitim förpackning med golfbollar och ersätta en av dem med denna oansenliga exploderande substitut, och sedan iväg till kursen och utmana honom att slå bollen längre än du. När sin boll går upp i rök, bör han få ett gott skratt. Flytande golfboll är en annan kul present. Kasta din vän ett pack av dessa för sin födelsedag bara att se hans reaktion nästa gång han träffar en i sjön.