mynewspapers.net

Roliga idéer för en trevlig födelsedag

Roliga idéer för en trevlig födelsedag


Humor ger smak till födelsedagar. Medan allt äldre är oundviklig, kunde en liten lättsinne hjälpa släta över dagen för födelsedag gäst. När du planerar en rolig överraskning, Tänk på åldern av mottagarens födelsedag, samt storlek och stil av den part som du kommer att delta. En noggrant genomtänkt skämt eller spolat hjälper till att göra en speciell dag minnesvärd.

Humoristisk kort

Humoristisk kort köra spektrat av oskyldiga till risque. När du väljer ett humoristiskt kort för en födelsedag, överväga mottagaren. Undersöka om hon skulle vara öppen för humor som är dyr eller om hon är mer konservativ. Leta efter kort att funktionen favorit seriefigurer eller filmer. Hitta kort som spelar låtar när de öppnas. Musikaliska kort är särskilt njöt av barn och tonåringar. Designa ett kort med en humoristisk bild med födelsedag flickan och inkluderar en inre skämt eller ett humoristiska citat.

"Gäst"

Bli livet av partiet genom att sätta ihop en galen outfit och visar upp på födelsedagsbarnets party eller verksamhet. Skapa en karaktär att gå med din kostym, som en excentrisk faster eller en bilförsäljare. Stanna i karaktär så länge som möjligt, och interagera med födelsedagsbarnet så mycket som du kan. Beroende på din väns etableringsort, anser att kolla med sin chef eller arbetsledare innan de visas i karaktär.

Funny Födelsedagspresenter

Gag gåvor är generellt tas för givet på milstolpe födelsedagar som 21 eller 50th, men begränsa inte dig själv till vissa år. Köpa en skämt gåva i enlighet med en väns yrke, hobby eller favorit sporten. Ålders-kit och skämt är humoristiska för alla åldrar och finns på de flesta parti och i nya butiker. Böcker med fotografier tillsammans med humoristiska talesätt finns på gåva butiker och böcker butiker. Välj en att funktioner favorit djur och tecken av födelsedag flickan. Eller skapa en klippbok med roliga bilder med vänner och familjemedlemmar. Skriv i roliga bildtexter som hör till varje bild längst ner på sidorna.

Party spel

Party spel lägga till lättsinne i en dag och bryta isen för gäster. Relä spel vädjan till de flesta åldrar och göra bra fototillfällen också. Ett relä omfattar två grupper av gästerna stå i kö. Varje gäst har en tandpetare i hans mun. Gästerna måste passera en hårt ringmärkta godis med ett hål i mitten från en tandpetare till en annan utan att använda händerna. Ett annat spel innebär varje gäst får en klädnypa eller säkerhetsnål vid ankomsten på festen. Om en gäst är fångad med en viss gemensam fras eller ord, måste han lämna ifrån sig sitt stift till gästen som "fångas" honom. Den gäst som har de flesta stiften i slutet av parten som vinner pris.