mynewspapers.net

Roliga idéer för en 21: a födelsedag

Roliga idéer för en 21: a födelsedag


Den 21: a födelsedagen är en milstolpe ålder i Amerika där det är rättsliga dricka ålder. Men 21st birthday celebration behöver inte vara allt om spriten. Även dricka spel kan vara kul, roliga kostymer och fysiska utmaningar är alla bra sätt att hjälpa födelsedagen pojke eller flicka fira deras inledande i vuxen ålder.

Toga Party

Detta är en klassisk college fest tema. Alla på festen avstår genomsnittliga kläder och bär täcker något liknande Toga. Förgyller dessa kostymer med lummiga kronor av vedartade grenarna. Detta får alla inblandade i partiet och hjälper människor att mingla. Underlätta erkännande som tillhör ditt parti om platsen är någonstans än en privat boende. Har en mode Visa halva natten och låt alla Visa upp deras grekiska revival anda.

Rubiks kub

Rubiks kub är ett parti tema och verksamhet som också innebär en ändring av kläder. Detta är en rolig, sexig händelse som ger liv till 21: a födelsedag part och förkroppsligar andan av nu. Här ges alla felmatchade kläder av olika färger på de färger som visas på en genomsnittlig Rubiks kub. Hela natten utmanas gästerna att byta kläder tills alla är klädd i endast en färg. Det är som att lösa en Rubiks kub. Denna verksamhet inte bara får alla inblandade men olika ger gästerna möjlighet att interagera med varandra på grund av utmaningen.

Ice Shot glas

Köp en speciell snapsglas ice cube fack som gör det möjligt att frysa isbitar i form av snapsglas. Detta är en rolig 21: a födelsedag aktivitet som sparar porslin och får alla dricka. Du behöver inte oroa dig att ha tillräckligt snapsglas eller göra rätter, dessa glasögon är gjorda av is. Skapa ett roligt spel som kräver födelsedag pojken eller flickan att slutföra vissa fysisk utmaning som stapling plast öl muggar i en genomarbetad display innan isen glaset smälter igenom och sprit går till avfall. Om de inte dricker ett skott i isen glas, måste de ta tre andra av vanliga glasögon. Alltid öva säker dryckesvanor och aldrig ge alkohol till minderåriga.