mynewspapers.net

Rolig toga party idéer

Rolig toga party idéer


Toga parter är ett slags spöka där part publiken bära sandaler och en toga (eller oftare en primitiv toga från en stor ark eller säng som omfattar). Toga parter gjordes populär av 1978 filmen "Animal House" och fortsätter att öka i popularitet i Kanada och USA, med resten av världen inte fånga den till modefluga. Medan en grupp bär lakan som Toga är lustigt nog, finns det gott om idéer för att göra din toga party ännu roligare.

Tacka Dionysos finns vin

Det första steget i att skapa en bra toga party är äkthet. Om du är gammal nog, köpa vin för din fest. Grekerna dyrkade Dionysos, guden av vin och fest. Se till att ta vin och berätta för folk han är den person som kom med den. Hålla avleda kredit tillbaka till honom. Det kan även vara bra att ha någon Styla som Dionysos, hälla drycker för alla. Också, den grekiska dieten bestod av vete och olivolja. Grekerna, likt resten av kulturer runt Medelhavet, växte grönsaker, särskilt baljväxter (linser, bönor, ärter, kikärter), oliver och vindruvor. De åt sin beskärda del av fisk och andra vilt, men brödet och vinet var majoriteten av den grekiska dieten. Se till att ha gott om bröd och kannor vin.

Recitera poesi, agera ut lekarna

Efter festen drar igång, skifta partiet in i poesi tid. Rolig poesi gör ett bra spel, och efter några glas vin, grejer folk skriva kunde berätta mycket om dem. Poesin var en av de stora nöjen samt agera ut lekarna för grekerna. Människor, kan om de inte är alltför blyg, recitera vad de har skrivit på plats, med bästa poeten vinna priset av en kanna vin att ta hem eller en krona. Allt du behöver är att tvinga människor att ge det ett försök. Har en dikt redo att vara det första exemplet om behöver vara.

Mössa av natten med en kartong kapplöpningen

Om du har en stor nog bakgård, kan du ta din toga party utanför och har en av de roligaste chariot lopp du någonsin sett. Se till att få några kartonger och dekorera dem i papper eller med markörer och rita en gladiator sköld (eller vad du tycker en gladiator sköld skulle se ut) på var och en. Klipp ut botten så åkare kan kliva in i det och bära det som de kommer att hålla upp med sina händer. Dela upp din fest i två eller tre grupper (ju mer desto bättre) och har en kartong vagn för varje grupp. Varje gruppmedlem bör sätta rutan vagn på, kör du redan har angett för gruppen, skriker i grekiska och återgång till startlinjen så nästa team medlem kan gå kursen. Det är så enkelt som ett stafettlopp men kommer verkligen skilja ditt parti från resten.