mynewspapers.net

Rolig Middle School tal ämnen

Rolig Middle School tal ämnen


Tal ämnen för barn i mellanstadiet pedagogiska men kan ibland vara tråkig. Fånga publikens uppmärksamhet är ofta svårt om inte ämnet är stimulerande och intressant. Ingen vill sitta genom en klasskamrats livlösa tal. Humoristiskt tal, dock fånga ofta klassen genom att vara underhållande samt informativ.

Kulturella traditioner

Barnen kan lära sig om andra kulturer och vad skiljer dem från sina egna i ett tal om roliga traditioner i andra länder. Några av de saker som barnen kan prata om är "PRIVATFESTER" den tyska traditionen av breaking rätter, blomkrukor, plattor och toaletter innan ett bröllop som bruden och brudgummen sedan städa upp, eller hur Thailand firar Monkey buffé festivalen varje år där frukt och grönsaker som anges för aporna att äta.

Rolig världsrekord

Lära sig om världsrekord är fascinerande, även de roliga. Barnen i högstadiet kan lära sig om världsrekord genom att lyssna på tal om roligt bedrifter runt om i världen. Tal kan göras ännu roligare genom att visa bilder av rekordhållare. Tal kan diskutera saker som den längsta hoppa av ett marsvin, personen med den högsta mohawk, posten för de flesta människor stående på ett ben samtidigt, den person som passar de flesta strån i munnen på en gång och rekordet för världens längsta näsa.

En rolig uppfinning

Middle school kids kan ge ett anförande på en rolig uppfinning de vill skapa. Detta bidrar till att gnista fantasi och kreativitet i mitten-barn. De kanske vill diskutera en imaginär uppfinning som något som kommer upp med ursäkter om varför läxor var inte skickats in, en uppfinning som en penna som aldrig tar slut på bläck, längsta pennan i världen eller en robot som kan programmeras att rengöra ett stökigt sovrum.

Främmande länder

Ett tal om ett främmande land kan vara roligt om den studerande presentera sker med hjälp av en utländsk accent och genom att införliva egenskaper av landet i presentationen. Om tal handlar om Italien, kan studenten tala med en italiensk accent och använda massor av gester. Om tal handlar om Japan, kan studenten försöka tala med japansk brytning och klä i en kimono eller sumo brottare kostym. Ett tal om Frankrike får presenteras med hjälp av en fransk accent medan klädd som en kock.