mynewspapers.net

Rolig klä upp spel för vuxna

Rolig klä upp spel för vuxna


Bara för att du är en vuxen betyder inte att du måste sluta klä upp. Göra ett spel spela klä med dina vänner med gissa spel och andra spel som involverar kostymer och dold identitet. Använda dessa i ett parti eller leka med barnen i ditt liv.

Gör mig en mumie

Perfekt för Halloween, styla dina vänner som mumier genom att Linda dem med toalettpapper eller skada bandage. Dela in dina vänner till lag och se som kan klä upp utsedda mumien snabbast. Det första laget att avsluta deras volontär vinner ett Halloween-tema pris.

Mode utmaning

Ge dina vänner vanliga hushållsartiklar som soppåsar, papperspåsar, sax och tejp. Du kan ta något annat du tror kan göra spelet roligare eller utmanande. Dela in dina vänner i små grupper och utmana dem att skapa en outfit med endast det material som tillhandahålls. Har varje grupp modell sina konstruktioner och be alla att rösta på sin favorit design när alla är klar visar upp sitt hantverk.

Vem är jag?

Be dina vänner att ta över flera objekt av kläder de skulle vara bekvämt att låta andra människor bära. Har alla placera sina kläder i mitten. Berätta för dina vänner måste de skapa en outfit och anta manér av en av dina vänner eller en kändis. Ge dina vänner ett par minuter att gå igenom kläder och göra en outfit och sedan få dem modell för alla medan alla gissningar som de ska vara.

Vilket djur jag?

Detta spel utmanar dina gäster att tänka på sina fötter. Dela in dem i grupper om tre eller fyra och utmana dem att använda vad de bär för att skapa en dräkt som representerar en familj av djur. Har dem presentera sin familj till resten av gruppen utan att säga något och se som kan gissa vilka djur de valt att vara.