mynewspapers.net

Rolig hemlagad gåvor för en mans födelsedag

Rolig hemlagad gåvor för en mans födelsedag


Hemlagad gåvor kräver inte en stor budget eller unika konstnärliga förmåga, särskilt när du håller en lättsam inställning. Mode en rolig hemmagjord födelsedagspresent för en speciell man i ditt liv genom att fokusera på hans sinne för humor och personlighet. Lägga till personliga detaljer i gåva för en ökad grad av originalitet. En hemgjord födelsedagspresent är mer meningsfullt än köpta gåva och det kommer inte med en stor prislapp.

Musik Mash-Ups

En udda mix-CD är en bra födelsedagspresent för en musik älskaren. Välj låtar som är betydande till dig och mottagaren. Eller välja låtar som delar ett roligt tema, en viss plats, en persons namn eller budskap. Du kan också skapa ett collage av album artwork eller konsert stubbar. Pryder collage med inuti skämt och minnen om musiken eller konserter. Om du är musikaliskt benägna, skriva födelsedagsbarnet en komisk födelsedagssång till hans ära.

Personlig inredning

Lägg till liv och lite humor till en mans vardagsrum genom att ge honom personliga dekorationer. Keramiska plattor kan omvandlas till egendomliga glasunderlägg med roliga bilder, ritningar eller citattecken. Använda multipurpose lim eller sealer att fästa din papper skapande toppar brickor och isolera dem mot drink kondens och annat spill. Du kan också sätta roliga bilder och andra humoristiska utskärningar på bordstabletter, duk servetter eller duschdraperier.

Mat

Ge gåvan av mat genom att experimentera med funky födelsedag cake design anpassade till mottagarens personlighet och intressen. En utomhus entusiasten kanske uppskattar en tårta formad som en gigantisk vandringskänga, medan ett fan av brädspel skulle vara Road av en genomarbetad schackrutiga kaka. Ett annat alternativ är att skapa en gåva korg fylld med födelsedagsbarnets favorit skräpmat. Han kommer att bli kittlade för att få en korg fylld med sin favorit chips, godis, kakor och Ostbågar.

Överdimensionerade dryck behållare

En ovanlig dricka mugg eller ett glas är en rolig födelsedagspresent. Förvandla en överdimensionerad behållare som en fishbowl eller vas till dricka fartyg och anpassa den för födelsedagsbarnet. Vanligt glas fishbowls, vaser och kannor kan alla köpa billigt i en dollar store eller storskaliga stormarknad. Du kan måla din design direkt på glaset med specialiserade färger tillgängliga på hantverksbutiker. Ett annat alternativ är att använda stickers eller självhäftande bokstäver på glaset, men dessa tillägg kommer mest sannolikt att gåvan olämpliga för diskmaskinen.