mynewspapers.net

Rolig födelsedag gåva idéer för att vrida 30

Rolig födelsedag gåva idéer för att vrida 30


Funny Födelsedagspresenter kan vara en uppfriskande och lättsam sätt att markera mottagarens 30 år. Skratt kan mildra eventuella negativa tankar om att bli äldre och föra samman människor på ett sätt som många andra saker går inte. Om du vill ge födelsedagsbarnet ett skratt på hans 30-årsdag, prova en rolig födelsedagspresent.

Uppblåsbara make

En rolig födelsedagspresent för den 30-årige fortfarande-ungkarlen är en blow-up make. Peta kul på hans vägran att begå med en uppblåsbar docka, försöker pracka på sina fördelar såsom en stor listener, "inte kommer max ut ditt kreditkort" eller "alltid trogen." Tills han är redo att slå sig ner, kommer att en uppblåsbar kamrat vara en källa till skratt och enfald.

"Över kullen" gåvor

För vissa människor markerar vrida 30 slutet på Ungdom och långsamma nedstigningen in i medelåldern. Ge födelsedag flickan ett skratt på sin egen dramatiska tankar med en käpp, walker eller andra hjälpmedel som får henne att glömma sin ålder och påminna henne om att hon är fortfarande ung och full av liv. En rullstol, falska dödsattesten, kistan replika eller paket med vuxenblöjor kommer också att medföra ett gott skratt.

Bakåt-roterande klocka

Låt födelsedagsbarnet vända tillbaka händerna på tid med en klocka som förvandlar moturs. Tyvärr, får ingen någonsin yngre, men en bakåt-roterande klocka är en rolig present och kommer att göra en iögonfallande konversation lappar för varje hem eller kontor.

Rolig T-shirt

För en 30-årsdag finns det otaliga humoristiska T-shirts. Köp skjortor som säger saker som "Etablerade 1980", "30: Jag kräver en omräkning" eller "det tog 30 år att söka detta bra". Fånigt, galna T-shirts kan inte någonsin vara slitna, men de är ett sätt att lätta på födelsedagsbarnet stämningen om att vrida 30.

Individanpassade tidning täcke

Skapa en personlig tidning täcke. För en rolig 30 årsdag present, du kan dekorera din täcka med topp-10 listor, bilder av födelsedag celebrant, humoristisk fakta och ett Grattis meddelande. Plocka en rolig bakgrund att slutföra omslaget. En personlig tidning täcke gör en rolig soffbord eller konversation lappar också.