mynewspapers.net

Rolig cykel inspirerande talesätt

Rolig cykel inspirerande talesätt


Cykeln har funnits i mer än 100 år och funktioner tungt i barndomen minnen av många i västvärlden. För många av oss, det kommer att vara vår första fordonet och som sådan kan komma att representera frihet och personligt oberoende, vilket gör det ett utmärkt objekt för inspirerande talesätt.

Livet är som cyklar

Detta säger i full läser: "livet är som att cykla. För att hålla balansen, måste du hålla sig i rörelse." Det är vanligtvis tillskrivs Albert Einstein, som fick Nobelpriset 1921 för hans "tjänster till teoretisk fysik". Många liknande uttalanden finns, som tillskrivas till andra berömda personer.

En träningscykel för sinnet

Detta citat av den bästsäljande brittiska författaren Terry Pratchett beskriver fantasy, avser idén om skönlitteratur i allmänhet snarare än bara en genre av berättandet, som medel för att utveckla sinnet. Den fullständiga säger läser: "Fantasy är en träningscykel för sinnet. Det kan inte ta dig någonstans men det toner upp de muskler som kan."

Behärskning av cykel

Framstående amerikanska rösträttsaktivisten Frances Willard, i sin bok "A Wheel inom ett hjul: hur I lärt till Ride the Bicycle" (1895) skrev: "Hon som lyckas att få behärskning av cykeln kommer att få behärskning av liv." Uttrycket visar idén att saker som är hårt först inte kan bara övervinnas, men eftersom frasen "det är som att cykla" visar, kommer att hålla med dig när du behärskar dem.