mynewspapers.net

Rolig Clown kostym idéer

Rolig Clown kostym idéer


Clown kostymer kan vara ledsen, dumt, skrämmande eller helt enkelt upprörande. Clowner utföra i cirkusar, på rodeo och på fester. Sina kostymer begränsas bara av sina resurser och fantasi. Det är lätt att sätta ihop en clown kostym från föremål hittades i ditt eget hem.

Clown huvud

Clown hår kan vara en bjärt färgade peruk eller ditt eget hår gjort upp i flätor eller sticker upp över i små kvistar bundna av med hår band. Använda hårgelé för att göra håret står rakt upp, och spika den till en galen stil. Bära en duschmössa, eller sätta upp håret i en handduk slitna löst som en turban. Ansiktsmålning kan göra en clown ansikte glad, ledsen eller skrämmande. Använd ljusa röda på kinderna och krita vit runt ögonen och munnen. Lägg till tårar med svart färg, fräknar med brun färg och stänga munnen upp eller ned, beroende på clownen väsen. Måla din näsa klarröd eller lägga till en squishy röd boll.

Clown kläder

Clown kläder kan enkelt göras av överdimensionerade eller undermåliga byxor och skjortor. Leta efter ljusa tyger och inte försöka matcha färger. Hålla upp byxor som är för stora med en bjärt färgade bälte som är för stor, och låta slutet av det hänger löst ner. Eller, pressa i en tröja eller byxor som är för små. Klipp ett hål i placera av byxorna och bära ljusa boxershorts under. Bära en kontrasterande T-shirt under en stor, blousy skjorta och rulla upp muddar eller binda dem bort med bjärt färgade sträng. Stora tröjor kan även fungera som clown klänningar genom att lägga till ljusa leggings under, med shorts över dem om det behövs.

Clown fötter

Clown skor kan vara stor och dum eller bara färgglada. Höga toppar är stor, liksom stövlar. Lämnar skosnören lös och bära färgglada strumpor under med olika mönster. Bära ljusa stövlar eller skor som är för stora och sånt material i tårna så att du kan gå i dem. Tejpa toalettpapper till botten av din sko så att det drar bakom dig.

Clown tillbehör

Lägga till en hatt till outfit av storlek, form eller färg-cowboyhatt, keps, bowler eller strumpa cap. Fäst på stora knappar, eller använda en limpistol för att lägga till extra stora knappar eller fläckar. Leta efter hängslen att hålla upp byxorna, ju ljusare desto bättre. Kom ihåg, du vill titta rufsig, inte snyggt. Stora bjärt färgade handskar är bra. Knyt en snusnäsduk runt halsen, eller Knut en knippa av dem tillsammans och låta dem hålla dem ur fickan.