mynewspapers.net

Rökfria hotell i Paris

Rökfria hotell i Paris


Trots en stadsomfattande förbud mot rökning i många offentliga platser, inklusive Hotell, fortsätter Paris att vara en rökare-vänlig stad. "Le tabac" fransk kärlek har resulterat i många företag att skapa särskilt rökområde områden som överensstämmer med ventilationsnormer. I Hotell innebär det att du kanske inte att röka i lobbyn, men du kommer att kunna röka i avskildhet på ditt rum om du specifikt begär ett rökrum vid bokning.

NewHotel Candide

Ett hotell nära den högra stranden av Seine, NewHotel Candide erbjuder väldesignade rökfria rum med moderna europeiska styling till ett måttligt pris. Notre Dame, Sainte-Chapelle och Place de la Bastille ligger alla inom gångavstånd från hotellets dörr. NewHotel Paris ligger bara ett stenkast från tunnelbanestationen Voltaire, en kort tågresa från de flesta av Paris sevärdheter. Med rum stilar som kan ta upp till tre personer och hotellet ligger nära ett antal rökare-vänliga restauranger i området, såsom La Lanterne, Chez Lili et Marcel och Kong.

Hotel Les Jardins du Marais

Beläget i det trendiga Marais, den 4-stjärniga Hotel Les Jardins du Marais' Art Deco struktur omger en grönskande innergård nästan 1/2 tunnland i området. Hotellets styling fortsätter in i sina rum, där moderna möten mingla med Art Deco-design. Många rum har en liten balkong och de flesta har utsikt över antingen hotellets grönområden eller pulserande Paris side gator. Hotellets restaurang erbjuder en terrass på gården, vilket innebär att du kan njuta av en cigarett efter maten lokalt upphöjd chateaubriand eller råbiff. Hotellet ligger på gångavstånd från Picasso-museet och Victor Hugo huset eller en kort tunnelbana resa till Louvren eller Champs Elysees från den närliggande stationen Saint Sebastien Froissart.

Hotel Villa du Maine

Boutique Hotel Villa du Maine ligger i den historiska stadsdelen Montparnasse, en prisvärd överraskning i centrala Paris. De ljusa rummen har högt i tak och nära golv till tak fönster som swing öppen till avslöja pittoreska Paris side gator. Montparnasse-tornet och Montparnasse-kyrkogården, där Jean-Paul Sartre, Simone de Beauvoir och Samuel Beckett är begravda, är inom räckhåll till fots. Luxembourgträdgården ligger bara några minuter längre bort. Ta tunnelbanan på den närliggande Alesia eller Plaisance (om samma avstånd från hotellet) stationer för en snabb tur till Musee d'Orsay, Eiffeltornet eller Ile Saint-Louis. Chez Francoise, Cubana Cafe och L'Atelier Berger är restauranger som kommer att välkomna din verksamhet och låta dig njuta av en drink efter middagen i närheten rök.