mynewspapers.net

Rökdetektor avståndet Guide

Rökdetektor avståndet Guide


Rökdetektorer är en viktig komponent till skydda din familj, så mycket så, i själva verket att generellt göra det lagstiftning att rökdetektorer måste installeras och användas på internat. Vissa stater gå så långt att reglera vilket rum måste ha rök och där i rummen rökdetektorer måste gå att se till att de kommer att erbjuda de flesta skydd. Om en fråga om regelefterlevnad eller inte, några försiktiga steg kan hjälpa dig att installera rökdetektorer så de erbjuder fullt skydd i varje rum.

Installation grunderna

Varje våning i ditt hem bör ha Rökdetektorer, inklusive källare. Varje sovrum och allrum som vardagsrum och matsal rum bör ha Rökdetektorer; sovrum bör ha rökdetektorer i och utanför rummet. Om någon tenderar att sova med sovrumsdörren stängd, är det klokt att ha en elektriker installera rökdetektorer på ett sammanhängande sätt så att när ett larm utlöst, alla andra larm i huset resa också. Om någon i ditt hem är hörselskadade, bör rökdetektorer också ha blinkande lampor.

Läge och avstånd

Om sovrummen i ditt hem är på övervåningen, installera en brandvarnare nära toppen av trappan sedan rök stiger. Undvik att installera rökdetektorer nära fönster, dörrar eller luftkonditionering och uppvärmning trummorna eftersom de extrema förändringarna i temperaturen kan störa deras funktion. Rökdetektorer på väggar bör placeras minst 6 inches från den närmaste angränsande vägg; utrymmet i detta 6-tums område är en dead air plats där luft inte cirkulera. Därmed tenderar rök att inte samla det.

Höjd och andra positionering

En bra tumregel är att montera rökdetektorer som hög möjligt sedan rök stiger. Dessutom, ju högre brandvarnaren installeras, desto mindre sannolikt är att människor och djur kommer att oavsiktligt skada detektorerna. Installera rökdetektorer så högt som möjligt på väggen men fortfarande tillåter 12 inches utrymme mellan detektorn och taket. Rökdetektorer på välvda tak bör placeras så nära deras högsta punkt som möjligt.

Andra Installation Tips

Det finns många typer av brandvarnare. Unik teknik som används i vissa rökdetektorer kan kräva särskilda installation tekniker för detektorn ska fungera korrekt. Dessa riktlinjer är generaliseras så att de kan använda till många typer av vanligen säljs rökdetektorer. Men du ska alltid följa tillverkarens instruktioner.