mynewspapers.net

Röda tropiska växter

Röda tropiska växter


Många tropiska växter har dramatiska röda blommor. De röda blommorna locka kolibrier, som livnär sig på nektar och pollinerar blommorna. Många tropiska blommor har trumpet-formad eller andra djupa blommar. Det finns höga tropiska blommande träd med röda blommor och röda miniatyr orkidéer med små röda blommor. Den frodiga gröna tropiska växter med ljusa röda blommor skapar kontaktpunkter för en trädgård och några av dem blommar bra inomhus.

Ingefära

Ingefära växter kommer främst från tropiska Asien. Ingefära prydnadsväxter finns i många varianter, inklusive kotte ingefära och ficklampa ingefära. Fackla ingefära blommor öppna i kronbladen. Andra gingers producera spetsiga eller tall-kon-formad blommar. Ingefäran odlas för spice når 3 fot lång. Vissa prydnadsväxter sorter växa till mer än 15 fot lång och producera ett flertal stora, långskaftade blommor. Ginger blommor gör ljusa, hållbara blomsterarrangemang; blommar senaste två till tre veckor.

Anthurium

Anthurium, även känd som svans blomma och målarens pallete, är en släkting till philodendron. Denna växt är associerad med vulkaner på grund av hur väl den växer i vulkaniska områden i Hawaii. Vissa butiker säljer det bifogas vulkanisk bergart. Det är populärt med florister på grund av sin hållbarhet och slående utseende. Den har en lång spik liknar en cala lily's och en hjärtformad Blom. Röd är den populäraste färgen, men det kommer också i rosa, grädde, vin, grönt och mer. Anthurium gör bra inomhus på fuktiga platser, som i ett badrum fönster.

Hibiscus

Hibiskus kommer i flera färger, inklusive nyanser av sanna red. De djupt trumpet-formade Blom inbjuder kolibrier. I vissa sorter växer blommorna till flera inches över. Hibiskus är en inhemska växt av Hawaii, och vissa sorter är på federala listan över utrotningshotade arter. I tropiska klimat blommar denna växt rikligt året runt. Hibiscus används i leis, det traditionella halsbandet av färska blommor, och en mängd hibiscus är Hawaii's state blomma. Röd hibiskus ger en djup röd färg och syrlig smak till teblandningar. I svalare klimat, hibiscus buskar dör tillbaka under vintern och komma tillbaka till livet i våras. De vedartade stammar och tål olika trädgård villkor. De växer bra som container växter. Vissa sorter är fortfarande små buskar, andra blir träd sprider mer än 5 fot bred och 15 till 30 fot lång.

Tillandsia

Tillandsia, en mängd bromeliads, är relaterad till ananas. Den har taggiga blad, och i vissa sorter bladen bildar en kopp som samlar vatten. Denna ananasväxter skickar ut en spjut-formade toppar, ofta i en rik rött. Det är en långvarig flower spike som lägger ut små blommar längs kanterna. Varje planta blommar bara en gång, men producerar skott kallas valpar som kommer varje producera en Blom. Tilandsias växer bra inomhus. Den levande blomman kan pågå i flera månader.

Buskar och träd

Tropiska buskar och träd som blommar i rött är Australiens flaskborste och vissa sorter av rhododendron, som har sitt ursprung i Himalaya. Båda dessa blomma ymnigt. Flaskborste är en favorit av kolibrier. Mogna träd sport många långa taggiga blommor som ser ut som flaska borstar. Rhododendron förpackningar också på flera Blom, i bukett-liknande kluster. Rhododendron finns i många färger, inklusive scarlet och rött.