mynewspapers.net

Röd vit blå sovrum inredningsidéerRöda, vita och blå sovrum inredningsidéer kan lämpar sig för en rad olika teman. Fräscha, ljusa och mångsidig, dessa klassiska färger är bra för barn eller vuxna. Om det är en patriotisk titt du går för, eller en mer nautiskt tema, kommer du att älska ditt röda, vita och blå sovrum när du är klar dekorera den.

Americana

Americana se funktioner patriotiska objekt med en mysig, landet känsla. Kasta en antik röd, vit och blå täcke över foten av den rustika, himmelssängen. Scatter-röda, vita och blå kuddar på huvudet av sängen som matchar täcke. Rama in en gammal flagga och hänga som ovanför sängen. Hänga tenn stjärnor på väggen och grupp ett kluster av vita ljus under dem på en rustik hylla som matchar sängen. På trägolv, placera en marinblå trasmatta och hänga skir vit gardin paneler i windows.

Nautiska

Ta naturen in genom att skapa en nautiska eller beach tema i sovrummet. Installera vit träpanel halvvägs upp väggar och måla den övre delen av väggarna en rik, mörk blå. Sedan, hänga ocean utskrifter, sjöstjärnor och även gamla lifesaving enheter på väggarna. Ett foto av en röd och vit randig fyr sitter på en vit hylla gör en stor "beach-tema" tillbehör. Kasta en tjock marin filt över foten av sängen vit, lantlig stil.

Mönster

Du behöver inte göra ditt sovrum alltför patriotiska eller extremt "beachy" om du vill använda röd, vit och blå. Färger fungerar också bra som stand-alones. Installera vitt tak gjutning mot blå väggarna för att göra ditt sovrum för en avslappnad känsla. Täcka sängen med ett fluffigt duntäcke täckt med en röd toile påslakan. Visa några blåvita Kina i nattduksbordet eller på hyllan, tillsammans med några vita avsmalnande ljus i silver Ljusstake hållare för en sofistikerad, romantisk känsla.