mynewspapers.net

Röd teman man idéer

Röd teman man idéer


Oavsett om du är galen i färg röd eller helt enkelt vill prova en fest med en intressant twist, kommer att en röd-tema fest göra susen. Krydda upp traditionella part element med stänk av rött att göra en ljus och djärva färger fest.

Kostymer

Du kan inte ha en riktigt röd-tema fest med alla dina gäster klädd i olika färger. Uppmuntra dina gäster att klä i rött eller bära röd-baserade kostymer. Även en röd sport päls kan vara svårt att hitta, kan män bära röd klänning skjortor och/eller röda band. Kvinnor kan bära röda klänningar med rött läppstift och röda skor. Gäster som vill ta det röda temat ännu längre kan klä upp som en karaktär som typiskt sett i rött, som jultomten, djävulen, Rödluvan och Elmo.

Mat

Medan röd paprika och röd sammet tårta inte kanske hör ihop på en vanlig fest, är de perfekta för röd-tema fest mat. Erbjuder en mängd olika livsmedel som är röd till färgen, med allt från rödbetor till pepperoni till körsbär. Du behöver inte bara erbjuda mat som är röda i dess ursprungliga form. Blanda i röd livsmedelsfärg för att göra någon maträtt rött. Erbjuder ett urval av rödfärgade drycker, såsom vin, punsch och strawberry milkshake.

Decor

Red kanske inte det mest populära valet för inredning i ett hem, men en röd-tema fest kan du få extrema med färg. Välj ett koncept för din röd-tema fest. Du kan exempelvis välja att göra ett hjärta-tema fest och dekorera allt med röda hjärtan. Ställ ut röda mattan för dina gäster att gå på, hänga en falska stoppskylt på väggen och/eller blåsa upp några röda ballonger att skapa ett verkligt levande parti.