mynewspapers.net

Röd Panda Bear hantverk

Röd Panda Bear hantverk


Röd panda är ett avlägset i förhållande till både tvättbjörnar och svartvita pandor. Röd panda, ser dock mer ut som tvättbjörnen än pandor. Dessa utrotningshotade pandor lever i träden och finns bara i de bergiga regionerna av Asien. Göra din egen röd panda hantverk med ett barn och lära sig tillsammans om dessa vackra djur.

Röd Panda toalettpapper rulle Noisemaker

Spara dina gamla toalett pappersrulle för crafting mini röd panda leksaker. Skriva ut eller rita en mall för en tvättbjörn. Färg mallen med markör eller krita. Till skillnad från en tvättbjörn är röd panda kroppen rött eller rödbrunt färgat, medan bandet ögonpartiet är vit. Wrap kroppen bit runt rullen och fäst med lim.. Trimma överhänget. Nästa, limma på armar, ben och svans så de är vinkelrät mot röret. Lim på den röda Pandan inför sista Häll några bönor eller ris in i röret och försegla ändarna med tejp.

Röd Panda plattan Mask

Bli en röd panda för en eftermiddag med en enkel papperstallriken mask. Färg eller måla papperstallriken röda, men lämna Bandad området runt ögonen vita. Skär en oval från vita konstruktion papper att göra regionen mun. Färg i en svart näsa längst ned i ovalen. Klipp ut två trianglar från röda konstruktion att göra öron. Använd vit sträng eller fiske tråd för att göra polisonger. Placera masken mot ansiktet för att markera ögat hål och slå hål där. Slå hål på motsatt sida av plattan och använda gummiband till säkert mask till dina öron.

Röd Panda papper påse marionett

Sätta på en röd panda dockteater för dina barn. Använda en mall eller rita egna tvättbjörn eller röd panda ansikte, mun, armar och svansen på en konstruktion papper. Det bör vara lite större än en papperskasse bas färg ritningen i och klipp ut. Limma i ansiktet på basen av påsen. Lyfta luckan och limma munnen på undersidan av luckan. När du flyttar luckan, bör väskan verkar tala. Limma på armar och svans på kroppen av påsen.

Röd Panda Pompom prydnad

Med craft pom-poms och en limpistol, kan du skapa din egen mjuk och lurviga röd panda. Samla röda och vita pom-poms i olika storlekar. Använd en stor röd pom-pom för huvudet. Limma två små vita pom-poms på det för ögonen och tredje vit pom för munnen området. Klipp små cirklar från svart filt att göra ögon och näsa och två trianglar från röd filt för öronen. Skär små bitar av fiske tråd och lim på näsan att göra polisonger. De vita pom-poms bör se ut som en inverterad triangel. Att skapa kroppen, limma två stora pom-poms tillsammans och sedan bifoga till huvudet. Gör svansen genom att utbyta små vita och röda pom-poms tillsammans och limning till kroppen. Skapa ben genom limning ytterligare pom-poms under kroppen eller använda piprensare.