mynewspapers.net

Röd bläddrade krukväxter

Röd bläddrade krukväxter


Krukväxter lägga skönhet och visuella intresse att praktiskt taget alla designerstil. Om du är trött på vanligt grönskan i mest krukväxter, inkludera växter som visar röda blad som en del av din inomhus inredning. Röda blad krukväxter är oväntade och kan orsaka en större inverkan ingår i ditt hem.

Caladium BicolorCaladium växter är inföding till tropiska Amerika och är uppskattad för sina stora, pilformad, bi-färgade blad. Kanter i grönt, kan den inre delen av caladium bladen vara en djup röd till en ljusrosa färg. Caladium måste odlas i partiell sol till full skugga och har regelbundna till gott om vatten. Caladium måste också hög luftfuktighet. Placera dem nära ett kök eller badrum kan förse dem med den fukt som de behöver.

TI växt

Native till Hawaii, Cordyline fruticosa eller ti växt, är allmänt odlas och säljs som krukväxter i hela världen. TI växter är vedartade och har tunna, spjut-formade blad som kan vara gröna, röda, orange eller lila. Röda blad sorter ti inkluderar Kalama, Kauai Rosebud och Maui skönhet. Den röda tonen är intensifieras från solljus, så placera din ti anläggning i ett väl upplysta område att maximera dess röda färg.

Ananasväxter

Det finns nära 3 000 arter av ananasväxter, den mest kända är ananas. Ananasväxter är vanligen odlas som krukväxter för deras distinkt utseende och långvarig rosetter. Ananasväxter kan identifieras av deras hårda, bjärt färgade blad och waxen utseende. Ofta misstas för blommor, inre bladen på ananasväxter växer i en distinkt formation och ofta skiljer sig åt i färg från de yttre bladen. Många sorter av ananasväxter har röda inre blad, som varierar i form och höjd.

Coleus

Röd bläddrade krukväxter


Coleus växter odlas som krukväxter för deras stora, färgglada foilage. Bladen från coleus anläggning kan vara många färger såsom rött, lax, orange och rosa. Bladen kan bära flera färger på en gång eller vara brokig från en färg till en annan. Den djupare röda bladen på din coleus är mer tolerant anläggningen är solen. De flesta coleus växter behöver regelbunden vattning och partiell sol till tunn nyans. Röda blad arter av coleus inkluderar stora röda Judy, rynkad Milly och kungliga Glissade.