mynewspapers.net

Rock star party tema idéer

Rock star party tema idéer


Att bli en rockstjärna är tilltalande idé till både vuxna och barn. Om någon du känner drömmar om att bli sångerska, sedan unna honom en rock star temafest. Verksamheten byggs in i partiet tema och ger gästerna en chans att släppa deras inre rockstjärnor. Rock star party tema idéer rör traditionellt en stor händelse eller aktivitet som äger rum under natten.

Bästa Rock Star

Uppmuntra dina gäster att komma klädd i sina bästa rock star kostymer. Att hålla en tävling och ger en mängd olika utmärkelser. Om du är värd en fest för yngre barn eller tonåringar, se till att alla vinner ett pris. Möjliga awards inkluderar bästa användning av rekvisita, bästa Glam Rock Outfit, bästa Emo Rock Outfit, bästa allmänna rockstjärna och bästa kvinnliga eller manliga Rocker. Köpa små troféer som liknar en Grammy; eller skriva ut ditt eget certifikat awards och placera en Grammy-liknande logotyp på toppen. Klä upp i din egen rock star kostym, baserat på din favorit stil av musik; eller, om partiet är för barn, hjälpa hedersgäst plocka en kostym.

Video Game Party

Har du en spelkonsol som Xbox 360, PlayStation 3 och Wii, förvärva en av Rock Band-spel. Köpa spelet, hyra från din lokala videobutiken eller låna spelet från en vän. Du behöver också "musikinstrument" för att spela spelet, inklusive trummor, gitarrer och mikrofon. De flesta uthyrning butiker hyra endast spel, vilket innebär att du behöver låna instrument från vänner eller part gäster. Spelet tillåter fyra spelare att spela på en gång, så låt gästerna dela upp i små grupper och namnge sina band. Värd en "best of the best" tävling, att låta varje band spela en låt, sedan eliminera de lägsta-scoring band. Spelet fortsätter tills en bara ett band.

Karaoke Party

Satt upp en karaokemaskin, helst en som ansluter till din TV eller har en egen skärm så att orden i sången kan rulla av som gäst sjunger. Uppmuntra part gäster att rösta på deras favorit föreställningar av natten; ge de bästa sångarna speciella priser. Du kan också stage karaoke konkurrensen i stil av "American Idol". Fråga efter frivilliga som föredrar att döma att sjunga. Domarna kan tilldela poäng i slutet av varje runda, med endast de högsta målskyttar går vidare. Sångaren med flest poäng i slutet av natten är vinnare.