mynewspapers.net

Rock Star kostym idéer för pojkar

Rock Star kostym idéer för pojkar


Utseendet på rockstjärnor har ändrats under årtionden, precis som vanliga mode har. En pojke som vill klä sig som en rockstjärna för Halloween eller några andra maskerad har flera val när det kommer till rock star fashion. Han kan klä sig som en gammaldags rockstjärna eller ett mer modernt för olika utseende.

60-talet rock Star

The Beatles på 1960-talet skapade utseende som många rockstjärnor används under decenniet. Stilen på klänningen för rockstjärnor på 1960-talet var mycket mer konservativ än hur rockstjärnor klä idag. Om ditt barn vill klä sig som en rockstjärna på 1960-talet, är kostym lätt att skapa. Har pojken bär en mörk kostym och klänning skor med en vit skjorta. Pojken ska bära en mörk slips. Använd en skål peruk, eller helt enkelt kamma pojkens hår tillbaka i slick, 1960-talet stil. Ge pojken en real eller prop gitarr att slutföra utseende.

Modern Rock Star

Den moderna rockstjärnan kan ha olika utseende. Typiskt, punkrock och andra chockerande stilar är populära med manliga musiker. Butiker som säljer punk musik ofta har kläder med moderna band vibe. Att pojken att bära svart, skinny jeans. För en skjorta, han kan bära ett band T-shirt eller en annan förskönat T-shirt. Lägg till en Pläd eller rutig väst över skjortan. Spike sitt hår med gel. Linje i pojkens ögon med svart eyeliner. Måla naglarna svarta och ge honom neon armband att bära runt hans handleder.

Hår Band Star

Hår band utseendet är en rolig, retro rock star look för pojkar. För denna look, ska pojken bära förstörda jeans eller faux läderbyxor. Pojken ska också bära tunga, svarta stövlar. För en skjorta, kan pojken bära en gammal T-shirt. Ge pojken en långt hår peruk att bära och svepa en snusnäsduk runt toppen av hans huvud att slutföra utseende. Tousle håret så att det är pouffed och vilda. Använda hårspray, om nödvändigt, att göra håret sticker ut.

Grunge Star

1990-talet var allt om grunge stil med musik. Klä en pojke i grunge stil är mycket lätt. Pojken ska kamma sitt hår ner i ansiktet till en vild och sorglös stil. Du kan också köpa en grunge peruk för pojken att bära. Pojken ska bära lös, ljust, förstörda jeans med tunga, svarta stövlar. Ge pojken en solid svart T-shirt att bära. Har pojken lägga en oknäppt flanellskjorta på över den svarta blusen.