mynewspapers.net

Rock Star födelsedag temanPlan en födelsedag bash passar för en rockstjärna för blivande musiker, stora musik fan eller vilda partytjej. Fokusera parten på en specifik genre eller epok av musik om födelsedag celebrant har en favorit. Till exempel, kanske en pop-stjärna-i-utbildning uppskattar en diva-liknande bash, medan ett land musik fan kanske föredrar en fancy hoedown. Rock star födelsedag teman fungerar för varje åldersgrupp eller kön, som födelsedag celebrant är en musikälskare.

Videospel Rock

Låta alla på festen att känna sig som rockstjärnor genom att låta dem spela sina favoritlåtar på musikaliska video spel. Ställ in flera TV och konsoler om du har tillgång till dem, eller låta alla fungera som publiken och titta på ett band spela på en gång. Håll koll på poängen för att skapa en tävling eller belöna bandet som får flest poäng eller spelar en perfekt sång. Dekorera part området med affischer av födelsedag celebrant favorit band, glittrande stjärnor och Uppblåsbara gitarrer. Mat kan vara enkla mellanmål mat--såsom chips och popcorn--i stora skålar runt området part.

Diva Rocker

Fuchsia och djur-print artiklar och massor av bling kommer att ange tonen för en diva rockstjärna tema. Inbjudningskort kan se ut stjärnformade solglasögon med rosa glitter ramar och den part informationen kunde skrivas inne med silver och rosa glitter pennor. Dekorera den part rymden med rosa och silver feather boas; glittrig gitarr affischering. och affischer av celebrantens favorit kvinnliga rockers eller band med Honor. Vassare popstjärnor med en rock vibe kan fungera, liksom. Tjäna chokladfondue och nätta mellanmål, som folie-inslaget lagom stora choklad och vatten på flaska med personlig glittrande etiketter. Party gynnar kan innehålla boas, solglasögon eller falska bling.

Classic Rock 'n' Roll

Använda en oldies rock 'n' roll tema om klassisk rock är födelsedag celebrant stil. Gör inbjudningar som ser ut som gamla vinylskivor med part information skriven i centrum där en etikett skulle gå. Gör poster silver eller guld för en finare affär. Häng vinylskivor eller göra dekorationer som ser ut som poster som hänger från taket och fästa upp på väggen. Alternativt göra gyllene eller Platinarekord awards med födelsedag celebrant namn och bild. Satt upp en karaokemaskin och låt gästerna rock tillsammans.

Country Glamour

Fira countrymusik med en glamorös rock star twist om thats vad födelsedag celebrant föredrar. Gör inbjudningar som liknar en cowboyhatt, boots eller en överdimensionerad Bältesspänne med glitter och strass. Hänga affischer av Graceland och passera ut inredda cowboy hattar för gäster att bära hela partiet; hattarna kan dubbla som part tjänst. Ställ in tillräckligt med utrymme för dig som vill lära sig att line dance.