mynewspapers.net

Rock Star födelsedag idéer

Rock Star födelsedag idéer


Någon med kärlek för rock and roll kan uppskatta en rock star-tema födelsedagsfest. Från rock star inbjudningar till roliga spel, din fantasi och kreativitet är den enda begränsningen att planera den perfekta rock star parten för din favorit hedersgäst. Ge alla en chans att vara hans favorit stjärna på en rock star-tema fest. Justera dekorationer, spel och aktiviteter för att passa födelsedagsbarnet, eller vuxen ålder.

Inbjudningar

Designa inbjudningar att likna backstage VIP-pass och placera dem i klar plast fickor. Dela ut inbjudningar till din part gäster eller posta dem i vadderade kuvert. En annan idé för inbjudningar är att använda plast leksak mikrofoner. Ta en svart permanent spritpenna och skriva part detaljer på sidan av mikrofonerna. Hand inbjudningar ut eller e-post till dina gäster i små lådor. Berätta din part gäster klä rock star stil för partiet genom att bära saker som deras favorit rockband T-shirt, en galen peruk, mörka make-up och Mohawks.

Dekorationer

Hänga flera rock band affischer, uppblåsbar gitarr, noter och glitter stjärnor runt området part. Använda gårdar av svart och röd tyll för att hänga från taket till hörn av rummet och hängande ner väggarna för att skapa en dramatisk look. Andra tillbehör att använda runt partiet inkluderar discokulor, strobe lampor, fog-maskiner och vit sträng ljus. Satt upp en karaokemaskin eller anlita en DJ service om budget tillåter. Gästerna kan ha roligt att sjunga till deras favorit rocklåtar.

Ankomst

Rulla ut en lång bit röd slaktare papper att fungera som en röd matta från trottoaren till dörren av partiet. Som part gäster anländer, har flera personer knäppa bilder av dem in i parti som paparazzi. Har en vuxen rusa ut och eskortera varje part gäst i som hans tour manager. Hand varje part gäst som han anländer en förmån påse med godsaker, som plockar gitarr, rock star smycken, solglasögon, pop rocks, uppblåsbara mikrofoner, tillfälliga tatueringar och Uppblåsbara gitarrer, att använda under rock star festen.

Rock Star tävling

Värd en rock star tävling för dina part gäster att se vem som har vad som krävs för att bli nästa stora grej. Dela upp gästerna i grupper om tre eller fyra och skicka varje grupp till ett annat rum. Gästerna måste dansa och sjunga till deras favorit rocklåt, lägga till egna danssteg och orden i sången. Efter 20 minuter, har varje grupp utför deras sång och dans. Dela ut ett pris till de bästa, roligaste och mest skrämmande rock star band.