mynewspapers.net

Rock & rulle bröllop höjdpunkten

Rock & rulle bröllop höjdpunkten


När du är kär i rockn'roll, sprids det även genom ditt bröllop inredning Celebrate stolt med kreativt inspirerade rockn'roll bröllop hörnstenarna som kommer att ha din gäst talar om dem i veckor efter händelsen. Ratta in för musik-inspirerade objekt kommer att göra vanliga hörnstenarna ser tame.

Elgitarr blommig

Rock & rulle bröllop höjdpunkten


Göra en dramatisk uttalande med röd ros floral buketter ihopkopplade med svarta fjädrar att skapa basen av din viktigaste inslaget. Lägga till en svart-vit-röda reproduktion av en klassisk gitarr på centrum för buketten. Handla parti varor butiker för gitarrer miniatyrer eller göra dem själv från kortpapp med riktiga tråd. Använda blommiga stjälkar och tråd för att uppresa gitarrerna från centrum av blommor och fjädrar.

Vinyl Record accenter

Rock & rulle bröllop höjdpunkten


Med en glänsande svart vinyl musikalbum som en accent under din blommig höjdpunkten i stället för en traditionell accent spegel tar rockn'roll tema till din gäst tabeller. Göra arrangemanget ännu mer fantastisk när du ställer en mörkt röd ros topiary ovanpå varje vinylskiva. Avsluta tabellen inredningen med äkta silver och guld gitarr plockar strös över alla för lite rock and roll "konfetti."

Jukebox med ballonger

Rock & rulle bröllop höjdpunkten


Om du in på 50-talet era rockn'roll scenen, kan din bröllop höjdpunkten har en färgstark jukebox och heliumballonger. Om du är listig, skapa din egen jukeboxar med papp. Lämna dem öppna överst och släpper i en enkel blomsterarrangemang från centrum. Slips tre färgglada heliumballonger till stommen med tillräckligt band att sätta ballonger upp högt och fortfarande så att gästerna kan samtala över bordet.

Gitarr plocka Ljuslyktor

Rock & rulle bröllop höjdpunkten


Skapa gitarr plocka Ljuslyktor för din rockn'roll hörnstenarna och dina gäster kan ta några hem när festen är över. Ta en lång dricksglas och placera den inuti en lång klarglas votive ljushållare--lämnar ett litet utrymme mellan glas och ljus innehavaren att fylla med gitarr plockar. Fylla ljushållare med vatten och ett flytande ljus och detta mittpunkten på en liten 45 rpm post att avsluta utseendet.