mynewspapers.net

Rock 'n Roll konst hantverk för barn

Rock 'n Roll konst hantverk för barn


Kommer med nya och spännande hantverk idéer för barnen att göra kan ibland vara en utmaning. Om du fastnar för idéer, hantverk på ett tema. Rock and roll tema hantverk är alltid kul för barnen och deras föräldrar eller lärare. Alla kan göra dessa edgy musik-tema hantverk oavsett hur gammal du är från småbarn till mor-och farföräldrar.

Rocking gitarr kort

Hjälp ditt barn göra ett kort eller en inbjudan som verkligen stenar. Få några 8 ½-av-11 cardstock och vik några av bladen på mitten. Online, ladda ner några gratis ClipArt för gitarrer. Kontrollera att gitarrerna ser ut som en riktig rockstjärna använder. Förstora gitarr att använda som en mall. Du vill klippa mallen i två delar: kroppen och halsen. Visa barnen hur man spåra runt mallen på baksidan av en bit skrot bokning papper. Välj scrapbook papper med rockmusik tema. Barnen bör sedan klipp ut sina gitarrer och limma bitarna på framsidan av cardstock. Mycket noga, slå några små hål i halsen och kroppen av gitarren; en vanlig synål är perfekt för detta. Trä några tunna snoddar genom hålen att göra strängar. Slips knop på andra sidan för att hålla i trådarna från att komma tillbaka, eller du kan också använda en remsa tejp för att hålla dem nere. Har barnen måla lite lim på framsidan av kortet och sedan Lägg glitter om så önskas.

Rulle och Rock

Vrid upp volymen på din favorit rockn'roll låtar medan du gör detta hantverk med dina barn. Ge barnen till uppfarten att samla flera små stenar. Berätta för dem att plocka upp stenar som ser ut skiljer sig från varandra. Det finns inget fastställt antal stenar. Medan barnen får stenar, täcka ditt bord med gammal tidning eller ett duschdraperi. Anges på locket till en skolåda för varje barn. Lägga ut olika färger av färg på en disponibel tallrik. När barnen kommer tillbaka från rock plocka, Visa dem hur man doppa klippan i paint, sätta på locket på skokartongen och rulla runt. Använda olika stenar i olika färger av färg och titta på de coola mönster som du gör. Vrid upp rockn'roll musik och dans runt, flytta vaggar fram och tillbaka (en i taget, vänligen) och skapa rockn'roll mönster. Lägg ett ark vitt papper inuti locken på skokartonger, om dina barn vill göra mer än bara en design.

T-Shirts

Barnen inser ibland rockstjärnor av kläder som de bär. Hjälp ditt barn göra sin egen rock star T-shirt av slips dör. Tie-dyeing är ganska lätt och bäst utfört utanför. Köp en vanlig vit T-shirt för varje barn och ett tie-dyeing kit. Du behöver också massor av gummiband. Låt barnen rulla upp och vrida delar av sina skjortor och sedan lägga gummiband på att hålla rullar på plats. Barnen kan använda de olika färgerna i tie-dyeing kit att lätt täcka delar av skjortan. Lämna gummiband på skjortor tills färgen är helt torr. Avskurna gummiband, men var försiktig att du inte skär tyget av t-shirten. Du kan tvätta T-shirts innan barnen bära dem och agera som rockstjärnor.