mynewspapers.net

Rock N Roll födelsedag inbjudan idéer

Rock N Roll födelsedag inbjudan idéer


En rock 'n' roll födelsedagsfest är ett tema som tilltalar alla åldersgrupper. Musiken blir livlig och alla kommer att ha sina dansskorna på när de dyker upp på din dörr. Locka part gäster med tema inbjudningar som kommer att bygga upp deras förväntningar. Använd former och färger som är associerade med rock 'n' roll kultur och 1950-talet. För en Rockin ' god tid, peppar inbjudan med rock 'n' roll fraser och part detaljer.

Former

Formen på inbjudan bör vara en omedelbar giveaway att partiet har en rock 'n' roll-tema. En inbjudan form att använda är en vinylskiva. Köp ett paket med små, svarta parti plåtar och rita en serie tunna ringar runt kanterna med metalliskt silver märkpenna. Göra etiketter för centrum av de plåtar som läsa, "Greatest Hits: Hanks födelsedagsfest," ersätta Hanks namn för hedersgäst. Inbjudan kan också vara i form av en jukebox. För en jukebox, Använd en kvadrat pappersark och skär en bågen formen överst. Färga den ljust och inkluderar part texten på den plats där namnen på låtarna normalt skulle hittas. Om hedersgäst är en kvinna, se inbjudan i form av en pudel kjol. Klipp ut en bit rosa papper i formen en triangel med en kurvig kant längs botten. Rita en liten koppel och lägga till en puff av bomull för pudeln.

Färger

De färger som du väljer för de rock 'n' roll födelsedag inbjudningarna hjälper förmedla temat. Utsidan av kortet eller en del av insidan skulle kunna omfatta en grafisk svartvit rutig tema. Färger något mörkare än pasteller kan också användas, med eller utan de svartvita kontrollerna. En aqua blå, bleka flamingo ljusrosa eller smör gul är också lämpliga. Röd eller röd-och-blå med svartvitt också verk för en rock 'n' roll inbjudan födelsedagsfest.

Text

För formuleringen, använda fraser inklusive, "Fantastiska femtiotalet" eller "Sock Hop." Rita musiknoter mellan orden, eller använda musik klistermärken. På baksidan av kortet eller inuti kortet, inkludera alla rock 'n' roll födelsedag part detaljer, inklusive start och sluttid, plats och vägbeskrivning och ett telefonnummer som du kan ringa för att OSA. Om du vill ha gäster att klä för att matcha temat, kom ihåg att inkludera det i inbjudan. Uppmuntra gästerna att delta i kostym kul genom att erbjuda en liten dörr pris för bästa rock 'n' roll kostym.