mynewspapers.net

Riskerna med att välja mot en Defibrillator

Riskerna med att välja mot en Defibrillator


En av de viktigaste enheterna uppfanns under de senaste decennierna är det defibrillator, mer specifikt bärbara defibrillatorer. Plötsliga dödsfall som hade kunnat förebyggas genom en defibrillator har lett politiker och företag att främja användningen av defibrillatorer på offentliga platser. Dock väljer vissa människor att inte köpa en för att undvika de kostnader och extra tid för att lära sig använda en.

Identifiering

En defibrillator resuscitates hjärtat genom att leverera en chock av el, i huvudsak återställa hjärtats naturliga pacemaker förmåga, rapporterar American Heart Association's defibrillator hemsida. Detta är viktigt när plötsliga, dödliga hjärtproblem som hjärtstopp eller arytmi strejk. En av de vanligaste defibrillatorer utanför sjukhus är bärbar Automatisk Extern Defibrillator eller AED.

Betydelse

Att välja mot att köpa en medicinteknisk produkt som en defibrillator inte är bara en pengar val, kan det även vara skillnaden mellan liv och död. Statistik från American Heart Association hävdar att 20 000 människor per år dör på grund av otillräcklig omedelbar tillgång till en defibrillator. Totalt, kunde allestädes närvarande användning av antiepileptika i företag förhindra 50.000 döda.

Typer

Typer riskerna med att inte ha en defibrillator runt ditt företag kan resultera i folkhälsa eller rättsliga komplikationer, enligt defibrillator säljaren DefibTech. Om någon går in i hjärtstillestånd på en offentlig plats utan en AED eller andra defibrillator, har de en mycket större chans att dö. Dessutom kan du även ansiktet en stämning av de skadade eller familjer av avliden.

Lag

Statliga lagar om användning och krav för defibrillatorer varierar, men en viktig federal lag finns. Hjärtstillestånd överlevnad lagen beviljar några immunitet för god Samaritiskt vem försöker till använda en defibrillator i en nödsituation, men lagen är underdånig i statens lagar om immunitet, enligt den nationella konferensen av staten lagstiftarens defibrillator lag hemsida.

Kritik

Vissa personer, till exempel BodyWise Fitness ägare Gil Yurly, tror att riskerna med att inte ha en defibrillator runt gör inte uppväger de extra kostnaderna till mindre företag, särskilt gym, rapporterar den Orange County Register. En genomsnittlig AED kostar £975 och kräver oftast betala personal att få utbildning på dess användning. Chansen att någon som behöver en defibrillator på ett litet företag är mycket lägre än på upptagen platser som flygplatser och hotell. Av de 3 miljoner människor i USA som ansluta sig till ett gym, förekomma endast ca 71 dödsfall per år, enligt American Heart Association.