mynewspapers.net

Riktigt kort lockiga frisyrerMånga kvinnor med lockigt hår tycker att det är lättare att ta hand om verkligen korta lockiga frisyrer i stället för att bära deras långa hår. Långa, lockiga hår är vackra, men du behöver oroa dig om trassel, skadade ändar och att hålla det snyggt. På grund av detta vända många till korta frisyrer för att de är mångsidiga stilar som kan vara roligt och ungdomlig, eller snygg och professionell.

Gröda

Grödor är lätt frisyrer när du har lockigt hår. En gröda kan vara utformade på flera sätt, men för att vara säker att det verkligen är en gröda, det måste beskäras tätt mot huvudet. Detta är en utmärkt stil för alla som har hår som är svåra att hantera när det är längre, som grovt hår eller mindre lockar. Grödor kan håret att förbli friska och undvika skadade ändar. De tillåter också fokus att vara på ditt ansikte i stället för den håret hårt att tämja.

Shag

Shags är utmärkta för lös, lockigt hår. Någon med mindre lockar kunde ha ett shag, skiktad snittet av shag skulle snedvrida den övergripande formen av hår men det skulle inte smickra många ansikte former. Kort shags tenderar att vara vass och chic, men med rätt hårprodukter, de kan också ta på ett mer professionellt utseende.

Bob

Bobs, beroende på hur de är skär och stylad, kan fungera för någon typ av lockigt hår och någon slags form. De flesta bobs för lockigt hår skulle kräva lager för att undvika den trekantiga formen som lockigt hår kan lätt ta på. Bobs är extremt mångsidig nedskärningar för varje hårtyp. Bobs kan vara ungdomlig och oskyldiga, men också elegant och snyggt.