mynewspapers.net

Riktig smoking band

Riktig smoking band


Rätt slips kan göra eller bryta en smoking, oavsett om ett bröllop, balen eller ett annat formellt tillfälle. Från traditionell fluga till classic ascots och längre, tunnare slipsar har män en mängd olika formella slitage val som kan konkurrera med de kvinnor.

Traditionell fluga

En fluga finns i tre sorter. En band-fluga kan bäras för lätt bekvämlighet, som det är redan pre bundna och kan bara passa rätt enligt skjortkrage. Mest hyrda smoking har flugor. Clip-ons finns också, men det finns en risk för att de faller av. Det finns också den typen som måste knytas och kräver en del skicklighet och kunnande, vilket är anledningen till att de flesta män väljer den utan problem typ av flugor.

Ascot

En ascot är en populär smoking slips för bröllop, vanligtvis bärs av brudgummen och hans bestman. Det är en vikta halsduken-liknande slips som finns i en mängd olika nyanser inklusive svart, vitt och silver. Ascot har sina rötter i Europeiska formella slitage och tar sitt namn från Englands Royal Ascot raser, en hästkapplöpning som ägde rum i staden med samma namn.

Windsor slips

Windsor är traditionella slipsen bärs med de flesta passar och har blivit en populär smoking val. Kommer i antingen siden eller satin material när buren formellt, är det en bred slips med en knut längst upp som ser bäst ut med en wide-collared skjorta. Är det mer traditionella färg valet för smoking, svart eller grå.

Shar Pei

Shar Pei slips lägger till en twist på Windsor. Det band på samma sätt med en knut längst upp, men är mycket bredare längst och materialet är mer scrunched än slät. Populära färger är svart, grå och grädde och fungerar bäst med tunnare krage, eftersom detta kontrasterar från tjockleken på slipsen. De vanligaste material för en Shar Pei slips är siden och polyester.