mynewspapers.net

Riktig Kickstart tekniken

Riktig Kickstart tekniken


Även om ett ökande antal motorcyklar införliva elektriskt tändsystem, de flesta ändå har någon form av en manuell kickstart för att starta motorn. Med hjälp av en felaktig kickstart på din motorcykel kan resultera i trasiga delar eller ens en översvämmad motor, lämnar din motorcykel kan inte starta alls. Målet är att starta din cykel med en kvalitet kick, undanröja behovet av flera försök att slösa energi och öka sannolikheten för att skada din motorcykel.

Instruktioner

• Kontrollera din motorcykel bruksanvisning att fastställa ordentlig tändning sekvensen för att använda kicken. Vissa kräver kopplingen till lämnas öppen, medan för andra måste du hålla cykeln i friläge när du håller ner i kopplingen.

• Sätta i nyckeln i tändningslåset och vända den. Följ den bike riktningar på även att hålla kopplingen samtidigt kickstarting motorn. Flip ut baren kicken från sitt låsta läge. Tryck ner på kicken två eller tre gånger med en kraftfull sparkar rörelse.

• Starta utfodring motorn gas genom att vrida på gasen när motorn blir hörbart. Fortsätt mata motorn gas när du lossa kopplingen och ta motorcykeln ur neutral.