mynewspapers.net

Revolutionen loppa behandling för hundar

Revolutionen loppa behandling för hundar


En hund med loppor är olycklig och inte kul att vara runt. Klåda och repor är illa nog, men en loppa-infekterade hund kan ge dig loppor som kan sprida sjukdomar som tyfus och böldpest.

Vad är revolutionen?

Revolutionen är en systemisk, aktuell plats på läkemedel vars aktiva ingrediens är selamectin. Selamectin fungerar som både en adultcide och en insekt växten reglera med loppor, förhindrar loppa ägg från kläckning. Den måste tillämpas varje månad under loppa och tickande säsong att arbeta effektivt.

Andra typer av parasit kontroll

Revolutionen inte bara styr loppor men också kontroller örat kvalster, hund fästingar, sarcoptic mange och förhindrar hjärtmask sjukdomen genom att döda hjärtmask microfilae i en hunds blodomlopp. Att ordentligt kontrollera hjärtmask, måste det ges en månad ifrån varandra.

Ansökan

Revolutionen tillämpas enligt vikt. Det kommer i olika storlekar beroende på hundens vikt. Du måste del hundens hår vid basen av halsen i ryggen precis framför skulderbladen och häll medicineringen på huden och låt det torka. Vidrör inte eller massage plats, och du bör inte gäller det när hundens coat är våt. Låt det torka och absorberas i minst 2 timmar innan bada din hund.

Överväganden

Innan du börjar Revolution, bör din hund ha en hjärtmask test för att se till att din hund inte har heartworms innan du använder.

Varning

Gäller inte Revolution för skadad hud. Undvik att få rotation på händerna. Använd inte Revolution för hundar på katter. Eftersom revolutionen är en systemisk och är ett bekämpningsmedel, om än som en medicin, är det viktigt att kontrollera med din veterinär innan du använder andra loppa och tickande läkemedel för att undvika möjliga interaktioner.