mynewspapers.net

Retro 80-talet kostymer för barn1980-talet var ett årtionde som lämpar sig till dräkter för Halloween eller kostym partier. Det har när aerobics motion var i ropet, Madonna var den hetaste kvinnliga stjärnan och preppy look segrade. Barn som vill klä sig i en dräkt från 80-talet har flera möjligheter, och det kommer inte vara alltför svårt att hitta de delar du behöver.

Aerobics-instruktör

En aerobics-instruktör är en klassisk kostym idé för the ' 80s. Få ett par färgglada leggings och sätta dem på under några gym shorts av en annan färg. Du behöver inte oroa dig för matchande färger. Sedan dra några benvärmare och ett linne eller en oversized T-shirt. Dra ditt hår i en hästsvans och lägga till ett pannband och din kostym är redo.

Prepster

80-talet prepster är en stor kostym för killar. Bära beige byxor med en ljus polotröja. Knyt en pastell tröja över axlarna och sätta på ett par stora inramade glasögon att avsluta utseendet. Du kan också gå i en töntig riktning genom att bära en vit klänning skjorta och slips i stället för polo skjorta och tröja.

Madonna

Madonna är en rolig kostym idé för flickor. Börja med en tutu-inspirerad kjol med svarta och vita skikt. Sätta på några leggings med benvärmare, sedan sneakers. Bära ett linne med en spets tröja och ljusa pärlstav halsband. Dra ditt hår i en rörig hästsvans och lägga till en rosett. Toppa looken, don svart eller vit spets handskar.

Tennisspelare

Spelaren är en populär kostym idé för killar. Kostym är klassiska och aldrig förlorar sin 80-känsla. Sätta på ett par korta shorts och sedan dra på ett par knä höga strumpor, vita de med röda ränder högst upp. Bär en vit polotröja med en vit tröja knuten över axlarna. Sätta på ett vitt pannband och några solglasögon. Bär ett tennisracket för att slutföra utseende.