mynewspapers.net

Retail personligt brev exempel

Retail personligt brev exempel


Ett starkt personligt brev kan hjälpa dig att landa en intervju, vilket kan leda till dig en karriär inom detaljhandeln. Målet av följebrevet är att visa du besitter den kompetens och erfarenhet för att utföra jobbet. Detaljhandeln positioner kan vara snabba, folk-fokuserad arbetstillfällen. Du måste Visa propective arbetsgivare att du kan hantera sådan ställning. En välskriven försättstext kan förmedla att du kan göra jobbet och göra det bra. Denna artikel innehåller ett exempel på en retail följebrev.

Exempel på

Exempel 1 [datum] [arbetsgivarens namn och titel] [arbetsgivarens adress] kära [hyra Manager]: detta brev är att uttrycka mitt intresse för diskutera retail position postat på [staten hur du fick reda på positionen]. Öppningen presenteras i denna annons är mycket engagerande, och jag tror att min [listor färdigheter] göra mig en konkurrenskraftig kandidat för denna ståndpunkt. Min styrka är som kommer att hjälpa mig i denna position inkluderar, men inte begränsat till följande:-exemplarisk kundtjänst-fylla på lager/lager-fungera pekar av försäljning utrustning-lyfta och flytta upp till 22,7 kg (50 pounds) jag äger [X] år [erfarenhet] med [tidigare detaljhandel erfarenhet]. Som en [], jag [listan uppgifter som visar färdigheter som behövs för detaljhandeln]. Förutom min [erfarenhet], jag är kunnig inom [listar programvara eller utbildning som ställning kräver]. [Ge en mätbar exempel på att använda dessa färdigheter.] Läs igenom mitt CV för en mer detaljerad redogörelse för mina kvalifikationer för detaljhandeln position. Min erfarenhet i kombination med mina kunskaper kan göra en omedelbar effekt i ditt team. Kontakta mig på [telefonnummer med riktnummer], eller via email på [e-postadress]. Jag skulle älska att träffa för en besöksintervju att diskutera Mina kvalifikationer mer i detalj. Tack för din tid och omtanke. Vänliga hälsningar, [underteckna din namn] [typ ditt namn] exempel 2 [ditt namn] [din adress] [stad, postnummer] [kontakt nummer] [e-postadress] Re: Retail Position [datum] kära hyra Manager: detta brev är att uttrycka mitt intresse i att diskutera therRetail position postat på [källa av jobbinformation]. Det tillfälle i denna förteckning är mycket tilltalande, och jag tror att min försäljning och kundservice göra mig en konkurrenskraftig kandidat för denna ståndpunkt. Ditt företag kräver: [lista jobb requirments för bokföring i en punktlista] min följande erfarenhet bevisar jag kan göra en exceptionell jobb: [lista tidigare erfarenheter som directely länkar till krav] Förutom min kundservice och erfarenhet av försäljning, jag är kunnig inom [lista alla relevant programvara och/eller utrustning]. Dessutom är jag [lista mjuka färdigheter, som organiserade]. Till exempel [ge ett konkret exempel som visar den mjuka skill]. [Valfritt; endast specifika lönekrav om i platsannons] Per din begäran garanterar ståndpunkten en årlig lön [siffra]. Denna siffra är baserad på mina år av erfarenhet, de uppgifter som anges för position och de senaste uppgifterna från [site en trovärdig källa]. Men denna siffra är förhandlingsbara och knuten till andra faktorer såsom: fördelar, undervisning ersättning, etc. Min erfarenhet i kombination med mina kunskaper kan göra en omedelbar effekt i ditt team. För att diskutera Mina kvalifikationer mer i detalj, kontakta mig på [Telefonnummer], eller via email på [e-postadress]. Tack för din tid och omtanke. Vänliga hälsningar, [underteckna din namn] [Ange ditt namn]

Header

I sidhuvudet på följebrevet inkluderar: den dag brevet skrevs, adressen till den potentiella arbetsgivaren, namnet på rekryteraren (om namnet är okänd användning till vem den maj bedriften) och den rekryteraren titel. Använda ett kolon efter namn.

Introduktion

I det inledande stycket, säg läsaren den position som har kulminerat ditt intresse. Ange hur du fick reda på positionen (till exempel via en webbplats eller en anställd remiss).

Kropp

Lista dina fem bästa överförbara färdigheter i kroppen stycken. Ge ett konkret exempel på hur du har färdigheter och erfarenhet att placera kräver.

Stänger

I slutsats punkt, tacka rekryteraren för sin behandling. Hålla kommunikationslinjerna öppna genom att uppge ditt intresse för ett ansikte mot ansikte möte. Dessutom lämna flera medel (telefon och e-postadress) för att kontakta dig för framtida diskussioner.