mynewspapers.net

Retail invigningen idéerFramgångsrik detaljhandel grand öppningar skapa en stark grund för framtida tillväxt och framgång. Oavsett om din butik inriktad på kläder, skönhet leveranser eller heminredning, en stark grand öppningsberömmen kan hjälpa kick starta din försäljning och öka din gemenskapen exponering. De bästa retail invigning idéerna har en varaktig inverkan och hjälpa dig att snabbt öka trafiken till din butik.

Sneak Peak

Skicka ut inbjudningar till en händelse i "före invigningen" kvällen innan din offentliga öppning till en riktad uppsättning utvalda kunder. Target högre netto kapitalstarka personer och en demografisk profil som vill produkterna du erbjuder. Du kan köpa dessa utskickslistor från marknadsföring lista företag som infoUSA.com. Om du säljer handgjorda babykläder, Tänk inriktning morföräldrar eller höginkomsttagare familjer med små barn. En sneak peak promotion invigningen gör att du kan ge extra uppmärksamhet för din prime riktade kunder som kan hjälpa fastställa dem som långsiktiga klienter.

Mall för öppning

Rita in kunder till en mall-baserade återförsäljare grand inleda med särskilda aktiviteter och mat. Erbjuder gratis popcorn i papperspåsar skräddarsydda med ditt butiksnamn och information. Doften av popcorn kommer att locka mall beskyddare att ange din butik och skräddarsydda påsen blir avslappnad shoppare till gå annonser runt gallerian. Överväga att erbjuda en ritning med en sign-up tabell på baksidan av din butik. Kunder kommer att behöva bläddra igenom din butik och se dina erbjudanden för att registrera dig, och du kommer att få namn för framtida e-postlistor. Du kan också rita i kunder med anställda klädda i intressanta kostymer, musik eller fri giveaway objekt.

Radioreklam

Gå samman med en lokal radiostation att hysa en på plats händelse under din pampig invigning och ge extra reklam före och efter ditt evenemang. Ger värdefulla kuponger och lagra objekt att använda som luft priser att utöka räckvidden för din annonsering och ta in nya kunder till din butik. På plats radio evenemanget kommer att dra ytterligare trafik till din retail invigningen händelsen och kommer att skapa "buzz" om din butik. Målet en radiostation som har en demografisk profil liknar din målgrupp. Exempelvis om du erbjuder teenage mode, länka med en radiostation populära top-40 typ musik.

Press Kit

Skapa en press kit som innehåller faktablad om ditt företag och produkter, vanliga frågor, information om hantering och nyhetsvärde information som författat artiklarna och ditt personliga visitkort. Proaktivt skicka ditt pressmaterial till lokala medier i städer nära din butik. Skicka ett pressmeddelande om din retail invigningen och inkludera en kopia i din pressmaterial. Erbjuda ditt pressmaterial för nedladdning på ditt företags webbplats och på en webbplats om tillämpligt. Gör dig tillgänglig lätt svara media frågor för att öka sannolikheten för mediebevakningen av din retail invigningen.