mynewspapers.net

Resetips på 34 veckor gravid

Resetips på 34 veckor gravid


Resa kan vara en olägenhet när inte du är gravid, tala när du kämpar med att bära ditt barn på 34 veckor gravid. Medan resor är i allmänhet avskräcker tidigare 36 veckor, reser på 34 veckor är bra om de godkänns av din läkare. Men, du kan finna dig själv att göra med obehag i dina resor. Med några noggranna förberedelser, kan du göra din resa bekvämare och lättare. Genom att förpacka några extra objekt och ber om hjälp när du behöver det, kan du bekvämt resa på 34 veckor gravid.

Komfort

En av de saker som du bör vara oroliga är din komfort under resan. Vare sig du reser med flyg eller bil, sitter under en lång tid kan orsaka stora obehag till en kvinna som är 34 veckor gravid. Börja genom att bära stödstrumpor att stimulera blodtrycket i benen. Sitter för länge kan orsaka benen sväller, som kan göra dem ömma och göra det svårt att gå. Också välja sittplats i flygplanet noggrant. Välja en mittgång sittplats så att du kan få upp och använda badrummet så ofta behövs och så du kan gå igenom kabinen om du känner dig osäker. Ta med en liten, uppblåsbara resor kudde som du kan placera bakom ryggen, benen, magen eller någon annan plats som behöver extra stöd.

Snacks

När du reser, kanske du inte har möjlighet att äta balanserad måltider på de tider du vill ha dem. Det är viktigt att pack snacks som är näringsrika och fylld med energi. Försök protein barer, trail mix, torkad frukt eller string ost för en snabb boost. Dra full nytta av rastplatser eller mellanlandningar att köpa något att äta, och var inte blyg om med knappen flygvärdinna för att säkra mycket vatten att dricka på flyget lång.

Medicinska

Om du reser långt hemifrån och på egen hand, använda vissa försiktighetsåtgärder genom att se till att det finns tillräcklig medicinsk service där du reser. Tala med din läkare dina resplaner kanske, och han kan hänvisa dig till ett sjukhus i området, så att om du behöver en, du kan få det snabbt. Skriv upp telefonnumret och adressen till närmaste sjukhuset och hålla i plånboken. Se till att du alltid har en mobiltelefon eller personsökare med dig så att du har möjlighet att kontakta hjälp om du behöver den. Och se till att anmäla en kampen dirigering om du känner att du är i behov av medicinsk hjälp; de kanske kan skaffa du en rullstol på en flygplats och hitta närmaste hjälp.