mynewspapers.net

Reptil tema Birthday Party idéerTrots att de flesta små pojkar och många små flickor älskar creepy-crawly reptil världen, få part leverantörer ta särskild hänsyn till reptil födelsedag part teman. För ett parti med detta tema måste du använda vissa påhittighet för att komma med dekorationer och aktiviteter. Lyckligtvis, organisera en reptil-tema födelsedagsfest kunde inte vara enklare.

Dekorationer

Reptiler--ordet egentligen betyder "att krypa"--inkludera ödlor, ormar, sköldpaddor, krokodiler och alligatorer, så välj ett färgschema baserat på de typiska färgerna av dessa djur, som grön, röd och gul. Köpa crepe papper serpentiner, ballonger och Engångstallrikar, muggar och servetter i dessa färger på dollar store och använda dem för grundläggande dekorationer. På dollar store, kan du också plocka upp paket liten PLASTLEKSAK reptiler av många sorter och färger att sprida runt ytorna i partyrummet eller bakgården om det är en utomhusfest. Placera uppstoppade reptiler runt part utrymmet för ytterligare tema dekoration och använda dem som ballong vikter för hörnstenarna. Slutligen skapa en kuslig träsket atmosfär genom att sätta upp gröna julbelysning och hänga upp glöd-in-the-dark ödlor. Sök leksak och nyhet butiker, inklusive online-återförsäljare, för dessa läskiga varelser.

Mat

Köp en hel del gummy ormar i olika färger och fylla upp skålar med dem. Andra gummy reptiler kan vara svårare att komma med, förutom gummy sköldpaddor, som är oftast lätt att hitta. Om du inte hittar dessa behandlar lokalt, kan du beställa dem online från flera återförsäljare. Tjäna andra livsmedel som kan föreslå wriggly, slemmiga reptiler, som gröna jello. Cupcakes är en födelsedag favorit och du kan forma dem för att passa ett djur-tema. Många källor på nätet ger inspiration och instruktioner för reptil-tema trakteringen lik sköldpadda cupcakes och krokodil tårta.

Aktiviteter

Ställ in ett hantverk register med gröna, bruna, röda och gula konstruktion papper, kände, kritor och markörer, lim och saxar, lim på googly ögon, äggkartonger, hantverk pinnar och andra förnödenheter som du tror att barnen kan använda till mode reptil varelser--med din hjälp om partiet är för yngre barn. När barnen är gjort pyssel, arbeta bort några av deras energi med en reptil ägg jakt i huset eller, om vädret tillåter, bakgård. Lägg leksak reptiler inuti plast påskägg och gömma dem i hela området för barnen att hitta. Du kan också spela en krokodil-tema version av haj tag, där barnen betecknas som "krokodiler" har att fånga de andra barn, som blivit krokodiler om de fångas. Gör det roligare genom att säkra områden som är "båtar" i croc angripet vatten genom att lägga hula hoops på marken.