mynewspapers.net

Reparationsverktyg för Bleckblåsinstrument

Reparationsverktyg för Bleckblåsinstrument


Allvarliga mässing spelare vet bräckligheten i sitt instrument alltför väl. Känsliga instrument som valthorn, trumpet och tuba är benägna att bucklor. Ibland kan din munstycket fastnar också. Trombon spelare kan kämpa med fast diabilder och baryton spelare med fast ventiler. Tack och lov, det finns verktyg som kan hjälpa mässing spelare med fastställande av gemensamma instrument problem.

Munstycket verktyg

Om shanken av din munstycket är böjd sin plats eller bucklig, kan det påverka hur det passar in i instrumentet eller kanske få den att inte gå in alls. En grundläggande munstycket skaftverktyg buckla kan lösa problemet ganska lätt. Verktyget kan användas på munstycken oavsett storlek, inklusive de franska horn och Tubor. Placera verktyget i munstycket och på tills munstycket är rakt igen.

Trombon verktyg

Som trombonisten praktiserande, blir plötsligt bilden fast. För att komma tillbaka till öva så fort som möjligt, Använd fastnat-slide borttagning kit. Med hjälp av kit, som kommer med ett grepp duk, paddel och slide-pulling hammare, är mycket säkrare än gripande i bilden och dra den med händerna. Kit förhindrar böjning av bilden om de används korrekt.

Munstycket avdragare

Munstycken för Bleckblåsinstrument kan fastna om det är inte korrekt. När detta inträffar, förvandlas inte till ett par vass tång, eftersom detta kan orsaka omfattande skador på instrumentet eller munstycket. Använd i stället en munstycket avdragare. Verktyget klämmor på språkrör och möjliggör en lätt grepp att dra. Utformningen av avdragaren förhindrar bucklor och repor till instrumentet och munstycket.

Dent Kit

Om klockan i din Bleckblåsinstrument blir bucklig, kan en stav-och-ball för små bucklor fixa det. Som kommer med två stavar av olika längder och sex buckla-bollen huvuden. Bollen huvuden kan skruvas till stavarna beroende på vilken typ av buckla som behöver repareras. Stavarna är sedan fast i del av instrumentet som bucklig och skjuts och roteras tills buckla är poppade ut.